Išskirtinio grožio ir skanumo kefyrinis, braškinis ir labai vasariškas tortas, kurio receptu „Beatos virtuvės“ laidoje pasidalino maisto tinklaraštininkė Renata Ničajienė. Šis tortas tirai genialus, nes itin paprastai pagaminamas: jam nereikia nei torto formos, nereikia net plakiklio – galima sode pasidaryti. Pasiraitojam rankoves ir pirmyn!
Labai grazu, aciu. Butinai pasigaminsiu
Sveiki, planuoju daryti si tortuka tik vietoj kursenu vyniotinio naudoti biskvita, noreciau paklausti ar ne paprasciau butu naudoti dr. Oetker zelatinos lapus ir nedeti cukraus? Ar cukrus siuo atveju reikalingas tik del saldumo,nes cukraus nenaudojame, tik sveikesnius pakaitalus? Aciu
Laba diena. O kokio gamintojo „Kuršėnų vyniotinį“ naudoti? Nes šį vyniotinį gamina beveik visi, kas netingi, bet ne visų jis kokybiškas ir skanus.
Sveiki Beata!
Norime pasigaminti si tortuka dukros gimtadieniui. Norejau pasiteirauti ar galima naudoti natūralų jogurtą vietoje kefyro.
Dėkoju!
Labai gražus tortas 🙂 Man taip pat įdomu dėl cukraus, nes sergu cukriniu diabetu, o ir kiekis nemažas. Ar galima jį mažinti iki tarkim 1/5-1/6 stiklinės, ar jis kažką papildomai duoda?
Kaip pasigaminti Kuršėnų visuotinį?
Jau kaip grazu, pasaka. Aciu. Noriu pasigaminti