Spausdinti

Kukurūzų miltų makaronai yra geriausias pakaitalas netoleruojantiesiems glitimo arba tiesiog tiems, kurie renkasi mitybą be kviečių miltų. Pankolis vis dar mūsuose retokai vartojama daržovė, bet jei pabandysite įsileisti šią daržovę į savo virtuvę ir keptuves, patys įsitikinsite, kaip jis atsiskleis ir sužydės. Jei neturite ar nemėgstate pankolio, pakeiskite jį cukinija arba saliero šakniavaisiu.

 

 

 

Kukurūzų miltų makaronai su pankoliu

0
komentarai
0
Porcijos
2 asm.

Reikės:

300 g kukurūzų makaronų be glitimo
1-2 pankolių
5 šaukštų alyvuogių aliejaus
3 skiltelių česnakų
žiupsnio čili skiedrelių
4 šaukštų tarkuoto kietojo sūrio
saujos baziliko lapelių
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Įkaitiname aliejų gilioje keptuvėje. Sudedame sutraiškytas česnako skilteles ir žiupsnį čili skiedrelių. Pakepiname minutę. Pankolį supjaustome plonai mandolina ir suverčiame į keptuvę. Kepame ant žemos ugnies apie 10 minučių, kol suminkštės ir bus gražiai pageltonavęs. Išverdame makaronus al dente, pasiliekame šiek tiek skysčio nuo makaronų.

2

Suverčiame makaronus į keptuvę, įpilame 2-3 šaukšus virusio vandens ir išmaišome. Patiekiame pabarstę sūriu ir baziliko lapeliais.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003

Rašyti komentarą