8241
Beatos virtuvė

Kukurūzų blyneliai su kalendra ir čili ala Thailandiečių restoranas

(0)

Thailandiečių restoranuose paprastai tokie sweetcorn fritters buna prie užkandžių skyriaus. Traškumui ir norint atitolti nuo blynų, nenaudojų paprastų kvietinių miltų o lietuviškus žirnių miltus, ir tiek puse šaukšto miltų, paskui tik kalendros ir saldaus čili padažo nepamiršti ir tikrai pamaloninsit savo vidinį šerną.

Reikės:
  • 2 -3 kukurūzų burbuolės
  • 2 šaukštų nubrauktų žirnių miltų
  • 1 kiaušini0
  • 0,5-1 šaukšto kvietinių miltų
  • 1 čili pipiro (nebūtinai, arba truputi džiovinto)
  • 1 stambios česnako skiltelės, sutarkuotos
  • 1-2 cm imbiero sutrakuoto
  • Druskos
  • Kalendros šviežios
  • Saldaus čili padažo
  • Aliejaus kepimui

1. pasiimkite gera peilį aštrų, įremkite kukurūzą į pjaustymo lentelę, ir nupjaukite burbuoles kukuruzų.

2. dėkite į dubenį. Užtarkuokite česnako, čili įberkite, druskos, imbiero užtarkuokite,kalendros  įpjaustykite, tada dėkite kiaušinį išmaišykite, įpilkite žirnių ir paprastus miltus, tokia tešla ne per skysta, turi gautis sulaikyti tuos kukuruzūs viename.

3. kepkite gerai įkaitintuose riebaluose po šaukštą dėkite apkepkite iš abiejų pusių, ant viršaus dar dosniai kalendros ir saldaus čili padažo. Užremkite gerai duris, kad visi kaimo šernai nesulėktų pasivaišinti..

Print Friendly

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (0)

Palikite komentarą



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.