Spausdinti

Kai kepsite užremkite gerai duris, kad visi kaimo šernai nesulėktų pasivaišinti..

Kukurūzų blyneliai su kalendra ir čili ala Tailandiečių restoranas

0
komentarai
0
Porcijos
4 asm.

Reikės:

2 -3 kukurūzų burbuolės
2 šaukštų nubrauktų žirnių miltų
1 kiaušini0
0,5-1 šaukšto kvietinių miltų
1 čili pipiro (nebūtinai, arba truputi džiovinto)
1 stambios česnako skiltelės, sutarkuotos
1-2 cm imbiero sutrakuoto
Druskos
Kalendros šviežios
Saldaus čili padažo
Aliejaus kepimui
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Pasiimkite gera peilį aštrų, įremkite kukurūzą į pjaustymo lentelę, ir nupjaukite burbuoles kukuruzų.

2

Dėkite į dubenį. Užtarkuokite česnako, čili įberkite, druskos, imbiero užtarkuokite,kalendros  įpjaustykite, tada dėkite kiaušinį išmaišykite, įpilkite žirnių ir paprastus miltus, tokia tešla ne per skysta, turi gautis sulaikyti tuos kukuruzūs viename.

3

Kepkite gerai įkaitintuose riebaluose po šaukštą dėkite apkepkite iš abiejų pusių, ant viršaus dar dosniai kalendros ir saldaus čili padažo.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų

Rašyti komentarą