Keptuvėje išlydome kelis šaukštus sviesto ir jame apkepame smulkintus svogūnus ir česnaką, kol pagels.
Bulvių tarkavimo mašina sutarkuojame bulves ir saliero gumbą.
Į tarkius beriame keptas daržoves, gerą žiupsnį druskos, džiovinto mairūno, supilame kefyrą ir gerai išmaišome.
Kepimo indą patepame riebalais. Į jį supilame tarkius ir šauname kepti į iki 160 laipsnių įkaitintą orkaitę apie 2 valandas. Ar kugelis iškepė galite patikrinti taip: iš indo vidaus iškabinkite kąsnelį kugelio – jei juntamas žalių tarkių skonis, reikia dar kepti.
Informuojame, kad šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspausdami mygtuką Sutinku, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus rasite čia