Spausdinti

Žinote, Anglijoje labai mėgau ir dabar vis dar mėgstu šias salotas… Jų įkvėpimas yra klasikinis krevečių kokteilis ir marie rosie padažas, kurio esmė yra majonezas, tabasko ir kažkas labai pomidoriško, pavyzdžiui pomidorų pastą arba galite išbandyti kečupą be krakmolo ir konservantų (čia tas įžymusis kečupas, kurio 100 gramų pagaminti yra sunaudota 3 kilogramų pomidorų…) . Padažas nuspalvins viską švelnia rožine spalva ir suteiks pomidoriškos salsvos gelmės…

Šios salotos greitos ir patikimos.

Krevečių salotos

0
komentarai
11
Porcijos
4 asm.

Salotoms:

200 g atšildytų virtų karališkų krevečių
50 g nevirtų sorų kruopų
Dosnios saujos mėgiamų salotų lapų
1 didelio obuolio
1 morkos
1 didelio pomidoro
Krapų
0.5 šaukštelio maltos paprikos
Citrinos sulčių

Padažui:

3 šaukštai mėgiamo majonezo
1 šaukštas kečupo be krakmolo ir konservantų
1 citrinos sultys
4-8 lašai tabasko padažo
Druskos
Kaip gaminti?
Reklama
38285
Ingredientai
Alternatyva

Pašnibždėsiu – jei krevetės nėra jūsų mėgstamiausias dalykas, tai jas drąsiai galite keisti virta vištienos krūtinėle ar kumpiu.

 

Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003
Komentarai
  1. Man šiose salotose lyg ir perdaug citrinos buvo, gavosi per rūgščios, nors į padažą įdėjau tik pusę citrinos sulčių.Šiaip viskas kitkas liuks.

Rašyti komentarą