Na nežinau kaip jūs, bet mano vaikai kai atšyla oras gali ir nori valgyti ledus kasdien. Dar jie labai mėgsta valgyti visokius riebius dalykus kaip pvz gali Danukas valgyti tik sviestą arba pasiima „Philadelphia” kreminio sūrio ir pirmyn…
O buvo taip, norėjau vaikams padaryti kokį becukrį desertą – turėjau labai skanių mangų ir daug bananų. Sutryniau bananus su mangais, galvoju bus kremas, o gal kokia panakota, bet tada eureka – o gal ledai? O kaip ledai be grietinėlės? Bet grietinėlės šaldytuve kaip tyčia nėr… Tai grietinėlę pakeitė ir į ledus puikiai tiko kreminis sūris „Philadelphia”. Man šie ledai – visiškas atradimas, tokie skanūs. Naudojau „Philadelphia Original”, bet jei norisi lengvesnio varianto, rinkitės „Philadelphia Light”.
„Philadelphia” turtinga savo skoniu, o mango su bananais saldūs. Nors „Philadelphia” visiems labai gerai žinoma, bet aš ją vis atrandu iš naujo. Tikrai ir puikų sūrio tortą galima su ja iškepti ir, kaip pasirodo, visiškai fantastiškus ledus pagaminti.
Taigi receptas labai greitas – sutriname viską kokteilinėje ar maisto kombaine ir sušaldome. Šaldyti galima tiesiog indeliuose, aš šias formeles turiu labai jau seniai pirkau kažkada Anglijoje.
#reklama #Philadephialietuva #paprastatobula #becukraus #naminiailedai
Aš nemėgstu šerbeto ir jokiu šeip vaisinių ledų, šitie man labai patiko, aš šiek tiek daugiau sūrio įdėjau tai tikrai nepanašu į šerbetą. Labai jaučiasi tokia grietinėlės konsistencija 🙂 Super!
Ačiū, emy, nuraminot:-) Ir aš bandysiu:-)
Sveiki, ačiū už tokį viliojantį receptą, Beata! Norėčiau pagaminti ledus šiam vakarui…kiek laiko gali užtrukti jų šaldymas?
Kaži, kokie ledai gaunasi? Kaip grietininiai, ar kaip šerbetas? Iš ingredientų nebesupaisau…;-) Labai susigundžiau pasigaminti, bet nemėgstu kieto, šalto šerbeto, tad nė nežinau, ką daryti…:-)