8241
Beatos virtuvė

Kondensuoto pieno keksiukai su kremu ir mėlynėmis ant viršaus

(159)
Reikės:
  • Keksiukų tešlai reikės:
  • 3 kiaušinių
  • indelio kondensuoto pieno
  • 50 g sviesto
  • 180 g miltų
  • 1 arbatinio šaukstelio kepimo miltelių
  • Kremui reikės:
  • 80 g kambario temperatūros sviesto
  • 2 šaukštų kondensuoto pieno
  • 120 g grietinėlės tipo sūrio (“Philadelphia” arba švelniosios varškės kremo)

 

Užmaišykite tešlą:

  1. Kondensuotą pieną supilkite į dubenį, įmuškite kiaušinius ir sumaišykite su šaukštu, kad nebesimatytų kiaušinių.
  2. Sviestą ištirpinkite ir supilkite į kondensuoto pieno masę, išmaišykite.
  3. Miltus persijokite su kepimo milteliais ir įmaišykite į kondensuoto pieno bei kiaušinių masę. Išeina tiršta tešla.
  4. Po kelis šaukštus tešlos sukrėskite į keksiukų kepimo formą ir pašaukite į orkaitę. Kepkite apie 25 minutes 190 laipsnių temperatūroje.

Kol kepa keksiukai pasiruoškite kremą:

  1. Į dubenį dėkite kambario temperatūros sviestą, kelis šauktus kondensuoto pieno ir sūrį. Masę gerai išsukite. Galite vietoj kondensuoto pieno galite naudoti porą šaukštų cukraus pudros tada kremas bus standesnis. tokiu atveju pirmiau išplakite sviestą su cukraus pudra tada sudėkite grietinėlės kremą ir išplakite iki vientisos masės.
  2. Iškepusios keksiukus palikite atvėsti. Kai jie praauš, ant kiekvieno jų užtepkite paruošto kremo ir papuoškite mėgstamiausiomis uogomis ar spalvotais pabarstukais.

Jei kremas atrodo per skystas, palaikykite papuoštus keksiukus šaldytuve porą valandų ar per naktį.

Print Friendly

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (25 balsai, vidurkis: 4.20 iš 5)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (159)
Komentarai
  1. Eglė parašė:

    Super keksiukai, bandysim 😉 kiek keksiukų gaunasi iš vienos normos ;)?

  2. KRISTINA parašė:

    oi kaip Jums aciuuu 🙂

  3. Ieva parašė:

    Keksiukai gavosi labai skanus, tik glajus nelabai, nezinau man pasirode, kad sviesto yra trupuciuka per daug 80g :/

  4. LORETA parašė:

    Beata, ačiū TAU už nerealius receptus. Pasižiūrėjusi tavo laidų aš pradėjau gaminti tokius patiekalus, apie kuriuos net nesvajojau. ŠAUNUOLĖ ir linkiu tau nenustoti stebinti mus :))))))))

  5. Simona parašė:

    Labai norėčiau paklausti, kur galima susipirkt tokių gražių popieriukų keksiukams? Nes aš maisto prekių parduotuvėse randu tiik nespalvotus arba tiesiog vienspalvius 🙂

  6. jocke parašė:

    Būtinai kepsiu pirmajam sūnelio gimtadieniui, manau jau ir jis gali ragauti tokius namie gamintus skanėstus :), o formelių yra spalvotų „Rimi“ prekybos centre, pati nesenai iš ten pirkau, net keliu dydžių buvo 😉

  7. Grietinėlės sūris parašė:

    Gal galite pasidalinti kaip reikia pasidaryti grietinėlės sūrį?;]

  8. Rimgailė parašė:

    Keksiukai skanūs,bet kremas tai nelabai toks .. ;/

  9. nauja parašė:

    O mano keksiukai pabego is formeliu (kai kurie) ir nesigavo tokie graziai apvalus :/ man turbut reikai silikonines formeles naudot

    • Agnė parašė:

      Nebutinai silikonines, yra paprastos metalines tokios skyletos, i ta formele idedi popierines formeles ir niekada nepabegs 😉

  10. Jūratė parašė:

    Popierines formeles reikia dėti į specialią metalinę (ar kitokią) formą, kad „nepabėgų“ tešla. 🙂

  11. vilma parašė:

    Sveiki, ar galit pasakyti arr galima pe tos specialos skardos kepti :)))

  12. Simona parašė:

    Aš apskritai pirmą kartą gyvenime dariau keksiukus, tai buvo pirmas blynas truputį prikepęs 😀 Dėl skonio tai labai skanūs ir keksiukai ir kremas, bet gaila aš neturėjau spec. blėtelės keksiukams, tai jie visi truputį be formos gavosi, bet šiaip tai labai patiko 🙂

  13. Lilija parašė:

    Beata, labai ačiū už tokius puikius receptus! Nepraleidžiu nei vienos tavo laidos ir su didžiausiu malonumu gaminu pagal tavo pasakiškus receptus. Labai mėgstu keksiukus. Šie, tiesiog fantastiški! 🙂

  14. Meja parašė:

    as noreciau iskepti tokiu mini keksiuku. Vaikams. Bet turiu tik popierines formeles. Gal galite ka patarti, kad keksiukai “nepabegtu“ is ju? Beto, turbut tektu kepti tik kokiu 10 minuciu, nes i ta formele daugiau nei desertinio saukstelio teslos juk nepilsi.

  15. Silvija parašė:

    Aš esu iš Vilniaus. Mane labai žavi keksiukai ir norėčiau jų pasigaminti, bet problema ta kad neturiu nei krepšelių, nei kepimo skardos ar formos. Gal patartumėt kur jų nusipirkt, bet neužsisakyt internetu?

  16. Egle parašė:

    Keksiukai labai skanūs ir keista, kad tokie šviesūs 🙂

    Jei nedaug dėsite tešlos į popierinę keksiukų formelę (apie šaukštą) tada visai gerai išlaiko formą, tik tada gausis apie 24 keksiukus 🙂

    • Rasa parašė:

      jeigu jau visai beda, galima keksiuka su popierine forma tvirtinti is isores su folija, kad „neprasiskestu“ i sonus.

  17. as parašė:

    o as turiu didelio kekso forma ,galima kepti ir viena is tos teslos didely nebutina maziukus

  18. dangisko skonio parašė:

    Aciu Beata uz recepteli – keksiukai DANGISKO SKONIO!!!!!!!!!!

  19. Linutė parašė:

    Vakar kepiau. Gavosi labai skanūs. 🙂
    Tik man…visgi jie buvo skanesni šilti 🙂 O atvėsę… tokie paprastučiai, kaip keksas. Tiesa, įdėjau balto šokolado gabalėlį į vidų, kaip rodėte laidoje, tai jis tikrai paįvairino skonių paletę.
    Glajus man patiko, gaivus toks 🙂 Nes varškė duoda lengvo rūgštumo (dėjau Emilki liesą purią varškę) ir nugesina kondensuoto pieno saldumą. Bet visgi… Jis man vienas buvo skanesnis, nei ant keksiukų :)) Žodžiu, dėl skonio nesiginčijama, bet kitą kartą ant šių keksiukų arba nedėčiau nieko, arba dėčiau kitokį glajų. O šį puikį glajų panaudočiau kitokiems kepiniams 🙂

  20. EuroMama parašė:

    Kaip sakoma, interneto platybėse visko galima rasti, TAČIAU bene svarbiausia yra nebijoti rizikuoti. Man mano miela draugė Barbara iš JAV, kuri keletą metų gyveno Lietuvoje, išvykdama paliko nemenką kraitį kepinių formų, skardų ir skardelių, todėl skardų paieškos atkrinta. Visur ieškodavau keksiukų receptų (kažkodėl bandžiau tik lietuvių kalba, dabar kai pagalvoju, kvaila 😉 ), tačiau nelabai sekėsi rasti, bet net iki šios Beatos laidos bandžiau improvizuoti ir tai nebuvo nieko įpatingo, tiesiog paprastą mamos obuolių pyrago receptą kepiau keksiukų formoje, poperiniuose „sijonėliuose“ ir gavosi puikiai. Todėl kaip viena komentatorė pasisakė, kad šiuos keksiukus galima kepti didelėje skardoje, atitinkamai ilgesnį laiką, taip ir betkokio Jūsų mėgstamo kekso receptą galima naudoti kepant mažus vieno kasnio, ar didesnius keksiukus. Galima pačiom sugalvoti glajų, ar jį nukopijuoti nuo kitokių keksų. Merginos nebijokite improvizuoti 😉 SKANAUS!

    P. S. Šiuos keksiukus, bet su savo improvizacijomis kepsiu brolio gimtadieniui, tiesiog jaučiu jų skonį 😉

  21. Labai greitai paruosiami :) super keksiukai :) parašė:

    Na as badau jau kepti suos keksiukus antra kartely 🙂 pirma karta kepiau su baltu pienisku sokoladu viduje,mano suzadetiniui labai patiko,o dabar bandau kepti tik paprastu be nieko keksiukus 🙂 gyvenu airijoje tai labai sunku gauti grietineles tipo surio…taip kad gaunu kakuriuos jusu receptukus nedeti kaikuriu ingridientu,bet gaunasi vis tiek labai skanus patiekaliukai,treciadieny bandysiu kepti vistiena su zemes riesutu marinatu,paziuresiu kad gi ten per skonis 🙂 atrodo labai gardzei :)tad uzsimaniau isbandyti kazko nauja 🙂

    • Gerda parašė:

      na jau nejuokaukite taip…philadelphia surio kiekviename prekybos centre yra- nuo Tesco iki Centra parduotuveliu 😉

  22. Labai greitai paruosiami :) super keksiukai :) parašė:

    Na va isisikepiau gavosi nerialiai skanus minskti 🙂 nei per saldus 🙂 tiesiog tobuli 🙂 tik vat gaila kad neteks to kremuko pasidaryti neskaip ir minejau airijoje gyvenu tai sunku gauti kaikuriu ingridijantu , manau butu isvis skonis kaip devintame danguje 🙂 dangiskas skonis 🙂 tirpsta burnoje 🙂

  23. nauja parašė:

    😀 jau pasiskaiciau sioki toki pradziamoksli keksiuku kepimo naujokams, tai ten buvo pamineta kad reikia tos skardeles :DD ka gi teks isigyti ir praktikuotis toliau 🙂

  24. nauja parašė:

    Tiesa kam dar norisi grazesniu popiereliu dar radau stai cia 🙂 http://www.tortini.lt/katalogas/kepimui/

  25. :)jolita parašė:

    Sveiki norejau paklaust ar i situ keksiuku vidu dejot po balto sokolado plytele?:)

  26. ausra parašė:

    o ar reikia kremui lyditi sviesta?

  27. Dziordzita parašė:

    Mieloji, Beata. Nepraleidziu nei vienos tavo laidos, visi receptai puikus, daug jau isbandziusi esu. Visada kepdavau keksus didelius, bet pamaciusi siuos nuostabius keksiukus uzsimaniau ir as pameginti kepti mazus keksiukus. Ziurinejuosi keksiuku formu. Gal galetum pasakyti, kokiu matmenu tavoji kepimo forma? As radau 7cm skersmens 12 keksiuku forma ir 24 keksiuku 4,5cm skersmens kepimo forma. Nezinau kuria pirkti, manau, kad geriau butu 12 vnt.
    Aciu tau

    • Beata Nicholson parašė:

      aš dažniau naudojų 12 keksiukų formą, bet viskas priklauso nuo to kokiais progai kepat bet gal 12 praktiskesnė

      • keksiuke parašė:

        Aciu, bet kokio skersmens keksiukas gaunasi pas tave? nes yra ir po 5cm skersmens ir po 7cm. Galvoju, kad gal 7 labai dideli bus ir gali neuztekti net teslos visiems 12…

  28. keksiuke parašė:

    Sakykite, Beata, kokio skersmens keksiuku naudojate kepimo forma?

  29. Erika parašė:

    Gerai, kad paskaiciau komentarus, nes kitaip buciau prisikepus keksu netokiu kokie turetu buti 😀 Teks siandien nusipirkti kepimo forma, nes turiu tik popierines formeles 🙂 Kazkas klause kur ju galima nusipirkti, tai as jas pirkau dideleje Maximoje 🙂 Popiereliai visokiausiu spalvu ir ivairiu dydziu. Radau kur sudeti vienkartiniai indai, kepimo popierius, folija, na ivairios tokios prekes 🙂 Todel tikrai nera butinybes pirkti internetu 😉 Na o as pasileisiu i skardos paieskas 😀 Tuomet isbandysiu si receptuka 😉

  30. Nera taip lengva kaip atrode parašė:

    laba diena, pirma karta apskritai kepiau ka nors, norejau paklausti, gal galit pasakyti, kodel kai isemiau keksiukus is orkaites buvo grazus iskyle, o tik atveso sukrito 🙁 ? ir sokolado gabalelis viduje liko kietas, neistirpes

  31. Ginta parašė:

    Keksiukai gavosi tiesiog puikūs! Tik aš į vidų dėjau pienišką šokoladą ir dariau šokoladinį glaistą, pagal vaikų užsakymą 🙂 Ačiū Jums Beata už puikius receptus, nepraleidžiu nei vienos tv laidos ir ruošiuosi įsigyt visas tris knygas.

  32. Rasa parašė:

    Ar as cia viena, tokia nevykele? Man siti keksiukai nesigavo 🙁 Viska dariau kaip nurodyta recepte..Bet, keksiukai gavosi kieti (nors miltu dejau truputeli maziau nei nurodyta), 25min. nekepiau, nes keksiukai perdaug apskrudo.. O ir skonis..hmmm bulkuciu 😀 Ne to tikejausi.

  33. Asta parašė:

    Labai gaila, bet ir man sie keksiukai labai nekokie gavosi, glaju visi nulaizem (ji dariau su cukraus pudra), o paciu keksiukus galima butu valgyt tik pora paru nieko negavus valgyti 🙁 O stai kalendoriaus keksiukai man visi iki vieno TOBULI !!!

  34. Justė parašė:

    Sveiki , gal kas kremą darėt ne iš maskarponės ? Su kuo kitu gal bandėt ? Kaip gavosi ?

  35. Vita parašė:

    labas vakaras ar šis glaistas nepradeda tirpti ilgiau palaikius kambario temperatūroje?gal žinote kokių kitokių baltų glaistų be sūrio?

  36. Keksiukai parašė:

    Sveiki,

    ka tik issikepiau keksiuku 🙂 idejau kaip laidoj po baltojo sokolado plytele (pasirinkau Princo balta sokolada). Isivaizdavau, kad sokoladas bus kazkur per viduri keksiuko ir bus skystas, bet paragavus, pamaciau, kad mano sokoladas dugne, neikiek nesuskystejes, tiesiog kietas sokolado gabaliukas 🙁
    Ar taip ir turi buti? Ar bloga sokolada pasirinkau? 🙂

  37. Lantana parašė:

    Dar nebandėm, bet ruošim be kremo, nes rašo, kad neskanus…
    tikėkimės pavyks…

  38. Giedre parašė:

    Na katik išsikepiau šių keksiukų. Iškepė tokie gražučiai ir mažučiai 🙂 Man asmeniškai kremas neskanus, nors mano vyrui jis labai patiko ir pats keksiukas man sausokas… Bet čia tik man gal taip, kai aš pratus prie keksiukų su uogienės įdaru 🙂

  39. Lina parašė:

    Beata, šis receptas puikiai pasiteisino, nuo tada kai pamačiau šį receptą ir iki šiol kepu šiuos puikius keksiukus ir vaišinu visus draugus,
    Ačiū Jums už puikų receptą 🙂

  40. Astute parašė:

    Sveiki visi, šiuos keksiukus kepu kartais kiekviena diena, tai mano vyro mėgstamiausi, jis beveik vienu prisedimu suvalgo puse. Labai tau ačiū Beata už šį receptą.

  41. Gintare parašė:

    O as i krema ipjausciau banana ir dejau maziau sviesto, skonis – fantastinis! 🙂

  42. Evelina parašė:

    Puikus receptas,ka tik iskepiau sirdeles formos keksiukus, nieko nedejau ant virsaus, bet i vidu pridejau braskiu ir truputi nutelos i viduriuka:) Neapsakomas skanumas!

  43. Ieva parašė:

    Sveiki, ar vietoje kepimo miltelių galima būtų naudoti sodą? 🙂
    Jei taip,kiek jos reiktų?

  44. Siga parašė:

    Skanus skanėstas, kaip pasakytų mano vaikas, gavosi. Beveik kasdien sulaukiu klausimų kada vėl kepsim keksiukus. Dėkui Beata už receptą 🙂

  45. Indrė parašė:

    Tiesiog tobuli 🙂 Dukrytė jau ne kartą prašė iškepti keksiukus, bet kiek esu bandžiusi – nei vienas receptas neprilipo. O šis, nejuokauju – tobulas. Toks kokius įsivazduoju keksiukus.
    Su glaistu paeksperimentavau: buvau kažkada valgiusi morkų pyragą su kremu kuris toks į sūrumą. Tai dariau iš akies daugmaž taip: 2 šaukštai kondencuoto, 50 g. filadelfijos 80 g. sviesto ir 80 g. fetos sūrio (FITAKI – jis toks kreminis) ir šaukštą cukraus pudros. Gavosi toks saldžiai sūrstelėjes. Vakams aišku nelabai toks derinys, bet man su vyru laaabai patiko. Dėkui Beata 🙂

  46. Rasa parašė:

    Kol karšti keksiukai keksiukai buvo minkštučiai, tačiau atvėsę jie pasidarė kieti. Norėčiau sužinoti kas sąlygoja tokį pasikeitimą.

    • Beata Nicholson parašė:

      Dabar dalykas dėl šitų keksiukų minkštumo ir kietumo, visų pirma tai kad kepinys būtų minkštas jam reikia drėgmės ir riebalų, drėgmės išgaruoja labai sėkmingai kai gaminys vėsta, todėl iš minkšto pasidaro kietas, todėl galbūt reikėtų kepti trumpiau, ir jei jus draugaujate su sviestu įdėkite jo daugiau

      • Sigita parašė:

        Sveiki, kepiau antrą kartą. Pirmąjį dariau viskas proporcijas tiksliai. Na ir … gavosi sausi t.y. toks tvirtas biskvitas, per daug vientisas jis man. Šį kartą apsižioplinau ir nors buvau užsirašiusi 50gr sviesto iš inercijos įvariau jo tiek, kiek ir miltų – 180gr. Tą pastebėjau tik įpusėjus kepimui (už tai gavosi 16 pilnų keksiukų 😀 ) sulaukiau draugės ir bijodama riebalais tekančio keksiuko atidariau orkaitę. Mano nustebimui niekas ten nevarvėjo, o prakandus likau nustebinta – jis PURUS. Vertėjo sudėti tą pakelį sviesto 😀

  47. Evelina parašė:

    tiems kam nepatiko kremas, tai siulau vietoj grietineles surio naudodi mascarpones suri, gardumelis 🙂

  48. Goda parašė:

    Gaminau jau kokius 5 kartus, o rezultatas vis labiau nudžiugina.. Beje aš keičiu papuošimus taip žymiai įdomiau. Dėkui :)))

  49. Beata parašė:

    keksiukai tiesiog nuostabus <3

  50. S. parašė:

    Sveiki, noriu sužinoti, ar galima keksiukų tešlą paruošti vakare, o kepti kitos dienos rytą? Ar tešla praranda skonį, tampa netinkama?

  51. Akvile parašė:

    Vakar pirma karta isbandziau keksiuku recepta pagal jus Beata, gavosi labai skanus tik sausoki.
    Koki keksiuku recepta patartumet isbandyti, kad butu dregnesni. Ar maziau miltu deti naudojant ta pati recepta, o galbut kokiu vaisiu ar balto sokalado i vidu ideti? Ka patartumet? Maniskiui patinka slapesni :).
    Aciu.

    • Beata Nicholson parašė:

      Prie drėgnumo prisideda keletas dalykų: a) kuo daugiau riebalų sviestas ar aliejus, jie minkština b) taip pat ne per daug miltų c) ir neperkepti , nes kepant drėgmė išgaruoja galite dalį miltų pakeisti tarkime 1/3 maltais migdolais tada kepinys bus šlapesnis bet svarbu neperkepti, nes kai išimat jis dar karštas ir vis dar vysta procesai…

  52. Lina parašė:

    Prisijungiu prie dėkojančių: ačiū, keksiukai nuostabūs, o ir receptukas paprastas, greitas, lengvas. Sekmės kulinariniame kelyje.

  53. Vita parašė:

    Aš bandžiau tą receptą ne vieną kartą ir man jie gavosi karšti skanūs, minkšti, o atvėso subliuško ir sukietėjo, nežinau kodėl, ką padariau blogai? gal miltų per daug įdėjau?

  54. Justė parašė:

    sveiki, noreciau paklausti kaip daryti kad idetas idaras (pvz-nutela) neatsidurtu apacioje?

  55. Eglė parašė:

    Skonis geras, gražiai iškilo, tačiau keksiukai kiei, nepurūs, sausi. Gal riebbalų trųksta? Tris kartus bandžiau kepti, ir kolegė išbandė šį išgirtą receptą, tačiau rezultatas toks pat kaip ir mano 🙁

  56. roberta parašė:

    as nesuprantu to kremo

  57. Neringa parašė:

    O kokio dydžio tas kondensuoto pieno indelis?

  58. gerda parašė:

    sveiki noreciau paklausti ar reikia pries dedant tesla i silikonines keksiuku formeles patepti jas sviestu labai noriu kad iseitu nes uosvems ruosiu labai nenoriu susimauti

  59. Elena parašė:

    Išsikepiau keksiukus ir likau nepatenkinta… 🙁
    Kažkokie guminiai, nesuprantu, kas kaltas… Tikėjausi, jog bus minkšti, drėgnoki viduje, tačiau gavosi labai labai labai guminiai.. KAS KALTAS?

  60. Greta parašė:

    Sveiki, komentaruose perskaičiau, jog galima idėti balto šokolado, o kuomet keksiukai atšals, šokoladas nesukieties? ar jau su šokoladu reikia valgyti tik karštus? 🙂

  61. Algima parašė:

    Sveiki,ar keksiukus dėti jau į įkaitinta orkaitę?

  62. Gintarė parašė:

    Labai beprotiškai skanūs:)) Tik aš glajaus nedariau, nes man reikėjo greitai paruošti. O į vidų dėjau po šaukštelį „Rududu“:)

  63. Arune parašė:

    Labas Beata noriu padekoti uz keksiuku recepta. Nesenai issikepiau ir vos atvesusius paragavau tai likau labai patenkinta 😉

  64. Justina parašė:

    sveiki, norėjau pasiteirauti o koks turi būti kiekis to indelio kondensuoto pieno? :))

  65. Vaida parašė:

    Labas vakaras, keksiukai SUPER, kepu juos jau nebe pirmą kartą, bet nežinau kodėl jie man orkaitėje nevienodai gražiai iškyla, kepu spec. blėkutėje, kur telpa 12 keksiukų?

  66. Raminta parašė:

    ar tinka Maskarponės sūris? 🙂

    • Sūris parašė:

      Ne tik tinka, bet iš patirties žinau, kad ir skanesnis gausis kremas! Aš labai mėgstu 250g maskraponės sumaišyti su šaukštu Nutellos ir tokiu kremu pertepti biskvitus ir pan.

  67. Monika parašė:

    Puikūs keksiukai! Išvis pirmą kartą gyvenime kepiau keksiukus, bet dėl šio recepto būtinai kepsiu ir vėl:)) puikiai pavyko, ėmiau po 2 popierines formeles, neišbėgo, gražiai iškilo. Dariau draugės gimtadienio proga, tai liko patenkinta, o kremu visi liko sužavėti. Dėkoju:)

  68. Brigita parašė:

    Ka tik, ka tik is virtuves! 🙂 Gavosi beveik tobuluciai.

    1. Buvau nesusipratusi saldinta kondensuota piena det ar nesaldinta.. Dejau saldinta – pataikiau 🙂
    2. Pasiskaiciau , kad cia merginos dejote sokolado gabaliukus i vidu.. tai galvoju desiu balto ir pienisko:) tie kur su baltu – liuks, tie kur su rudu – skonis gavosi keistokas, nes tik idejus i orkaite pamaciau kad tas pats sokoladas dar su riesutu idaru.. ups:)) bet nera labai blogai, keista, bet neblogai 🙂
    3. 4 keksiukai isvirto is formeles, bet tik trupuciuka ir todel kad idejau per daug teslos.. taip ir galvojau kad taip bus.. 🙂
    4. Glaju tepiau toki jau paruosta, DrOeatker firmos, kur tik pasildyti reikia.. bet skanus glajus tikrai gavosi ir puosiau zirniukais ir migdoliukais:)

    Labai idomu koks skonis but atsalusiu keksiuku 🙂

    bet dabr tai tikrai REKOMENDUOJU 🙂

  69. vaida parašė:

    man isejo 12 keksiuku.labai lengva ir skanu.. beata pasigendu popsiuku recepto.. p.s kitaip sakant cakepop

  70. Deimante parašė:

    O ar galima kepti metalinėse formelėse ?

  71. Rasa parašė:

    Laba diena norejau paklaust,ar galima i krema deti maistiniu dazu?noreciau zalio ,o ne balto kremo nes turiu pavasario tema iskepti ju, sunaus mokyklai 😉 siaip keksiukai fantastisko skonio,didelis dekui pagarba 😉

  72. Gabrielė parašė:

    Sveiki, gal žinote ką reikia daryti, kad keksiukai neiškiltų kaip ugnikalnis?

  73. INGA parašė:

    LABAI GERAS SKONIS.TIK NEDARIAU KREMO IR MELYNIU,JAU IR TAIP UZTENKA KALORIJU.JIJI.

  74. Simona parašė:

    Laba diena. Nesu dar kepusi keksiukų popierėliuse. Kiek tešlos reikia dėti į mažają formelę, kad per daug neiškiltų. Būtų tinkamas dydis?

  75. Edita parašė:

    labai susidomejau siuo receptuku, tas kondencuotas pienas skaniai atrodo. tik paklaust norejau, ar galima issikepti keksiukus is vakaro, o ryte patiekti? ir tik ryte glaista padarius, tik vietoj philadephios maskarpone. prasau atsakykit, siandien jau reiktu kepti. jie nepasidarytu kieti?

  76. Ugne parašė:

    Sveiki, norėčiau paklausti ar galima kesiukus kepti iš vakaro o valgyti sekančią dieną? Norėčiau iškepti mamai, mamos dienos proga 🙂

  77. Ieva parašė:

    Nuostabus – purūs, saldūs, minkstuciai:) Tik jiems reikia kremo, kad butu idomesni 🙂 as dariau ta kur radau tarp komentaru su fetos suriu, filadelfija, kondensuotu, sviestu, cukraus pudra, o ant virsaus uzbarsciau mogdolo drozliu. Beatos visi receptai gaunasi puikiai 🙂 aciu Jums, kad is paprastu moteru tampame supermoterimis 🙂

  78. Eglė parašė:

    Sveiki, tenorėjau paklausti ar dėti mažą indelį kondensuoto pieno ar didelį?

  79. neringa parašė:

    o jai desiu puse ind kondensuoto ?

  80. kristina parašė:

    Sveiki. Šiandien kepiau šiuos keksiukus. Į tešlą dar idėjau pora šaukštų kokoso drožlių ir i viduriuką po pusę šaukštelio rududu. Prarijom kaip alkani vilkai!!!

  81. Vit parašė:

    Na išbandžiau. Gavosi sausi ir kietojo.

  82. Auguste parašė:

    man is dvigubos normos gavosi 41 keksiukas 🙂 standartinio dydzio, nezinau kiek ten, 5cm gal?
    Ir be galo malonaus skonio, tokie lengvi ir purus ! Pasaka !!

  83. Airis parašė:

    Labai skanus keksiuku receptas

  84. Vaida parašė:

    Laba diena visiems,

    Laaaabai skanus keksiukai, bet kazko man keistai iskilo, krastiniai kaip ir priklauso – tobuli, o viduriniai kazko virsu kele i sona 🙂 juokingai atrode 🙂
    bet skonis geras, nereikia nei padazu 🙂

  85. Sigita parašė:

    Jei nesuvalgomi per diena ar nereikia i saldytuva del kremo deti, visdelto tai suris ir pan?

  86. Keksiuku parašė:

    TOBULI keksiukai!!!! Glajaus nedariau. Is karto dariau dviguba porcija ir tikrai nepasigailejau. 🙂 Gavosi mazdaug 40 nemazu keksiuku…. 😀

  87. Audronė parašė:

    nerealaus skonio keksiukai…..nespėjau sumirksėt,kaip šast ir nebeliko……tai šiandien sugalvojau pakartot…..sūrio neturėjau tai dariau be kremo ir vidun dėjau konservuotų ananasų…..mmmm taipogi tirpsta burnoje….

  88. Ausra parašė:

    Keleta kartu kepiau keksiukus ir issisukdavau su popierinemis formomis, taciau ne si karta. Tesla pabego 🙂 Todel kepent siuos keksiukus tikrai rekomenduoju deti i metaline ar silikonine formele.
    Skonis geras 🙂 Taciau kremo ingredientus koreguociau.

  89. Viktorija parašė:

    Kiekviena kart kepu pagal si Beatos recepta! Tik dažnai ji patobulinu kakavos milteliais ir kremui suplaku grietinele. Taip pat visada megstu idet i keksiuku vidu daugiau visokio sokolado, riesutu. Siaip receptas super 🙂

  90. natalii parašė:

    Skanus keksiukai, tik kremo nedariau, apliejau istirpintu baltu sokoladu. 🙂

  91. Monika parašė:

    Siuo metu kepu siuos keksiukius ziuresiu kaip gausis,tesla tai labai skani 🙂 ir receptas labai paprastas 🙂

  92. Dovile parašė:

    As keksiukus taip pat dariau tik jų apačia prisvilo ir popieriukas prisiklijavo :(. Ką as blogai darau :(? Padėkite prašau, nes manęs laukia tėčio ir mamos gimtadienis ir as noriu padaryti skanius neprisvilusius keksiukus :). Išanksto ačiū 🙂

    • Beata Nicholson parašė:

      Dovile, tikriausiai ne toks temperatūros rėžimas nustatytas ir per karštas, o popieriukų irgi kitokių verta paieškot, nes jei prastesnės kokybės ir prilimpa. Sekmės

  93. vakare parašė:

    jusu keksiukai nuostabus.mes su mama kepsim siuos keksus. kodel su mama todel,kad man tik astuoni su puse.man jus patinkate.

  94. rugile parašė:

    sveiki…gal ir kvailas klausimas, ar keksiuku forma reikia iki virsaus mase prideti?nes kiek as kepu, man kazkokie negrazus gaunasi…dedu tik puse formeles teslos….

  95. Gabija parašė:

    turiu elektrine keksiulu keptuve gal galit patarti koks keksiuku receptas tinka?
    buciau labai dekinga

  96. Danute parašė:

    Super receptas. Kiek esu kepusi pagal si recepta gavosi geriausiai:)

  97. Ale parašė:

    Kodel keksiukams kepant iskyla smailas virsus ? Gaunasi kazkoki kiausingalviai 🙂

  98. Juste parašė:

    Kepiau pagal si recepta… vizualiai viskas puiku, grazu, bet…. gavosi be proto kieti. Kas galejo but ne taip?

    • Beata Nicholson parašė:

      Miela Juste, tam, kad kepinys būtų minkštas, jam reikia drėgmės ir riebalų, o kaip žinote, drėgmė išgaruoja labai greitai, kai gaminys vėsta, todėl keksiukai ir pasidaro kieti, pabandykite kepti trumpiau, o jei mėgstate sviestą – įdėkite jo daugiau, sėkmės!

  99. Greta parašė:

    labai sausi keksiukai jau jautes ir kol silti buvo kad labai sausi . kremas pavyko skanus

Palikite komentarą



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.