Spausdinti

Kaip ir mūsų žiemos švenčių, švedų Kalėdų stalas neįsivaizduojamas be vieno ar kelių silkių patiekalų. Ten labai populiaru silkei į kompaniją pakviesti garstyčias ir krapus, tokiame padaže ją marinuoti ar maišyti salotas. O jei prijungsime traškiuosius IKEA marinuotus agurkėlius bei mažulyčius ir ypač gardžius IKEA tešlos šulinėlius, gausime labai gardų ir elegantišką užkandį, kuriuo drąsiai galėsime vaišinti ir naujamečio vakarėlio svečius.

Kiaušinių ir silkės salotos šulinėliuose

0
komentarai
0
Porcijos
8 asm.

Reikės:

3 kietai virtų kiaušinių
250 g IKEA SILL DILL marinuotos silkės su krapais
50 g IKEA SOMMARSKÖRD marinuotų agurkėlių
1 šaukšto IKEA SÅS SENAP & DILL garstyčių su krapais
1 šaukšto majonezo
1 šaukštelio grietinės ar graikiško jogurto
juodųjų pipirų
2 pakuočių IKEA KRUSTADER tešlos šulinėlių
krapų, konservuotų kaparėlių papuošti
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Kietai virtus kiaušinius, IKEA silkės gabalėlius ir IKEA marinuotus agurkėlius supjaustome itin smulkiais, vienodo dydžio kubeliais, suberiame juos į dubenį. Dedame IKEA garstyčias su krapais, majonezą, grietinę ar jogurtą, užmalame juodųjų pipirų ir viską gerai išmaišome.

2

Mažu šaukšteliu kiaušinių ir silkės salotas krauname į IKEA tešlos šulinėlius. Papuošiame krapais ir konservuotais kaparėliais.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003

Rašyti komentarą