8241
Beatos virtuvė

Kiaulpienių lapų ir pankolių salotos

(0)
Reikės:
  • 200 g kiaulpienių lapų
  • 1 pankolio
  • 1 sauojos razinų
  • 3 šaukštų alyvuogių aliejaus
  • 1 šaukštelio medaus
  • 2 šaukštų obuolių acto
  • Druskos
  • Juodųjų pipirų

Gardžioms salotoms pagaminti prireiks tik saujelės ingredientų, o kartūs kiaulpienių lapai puikiai tiks prie riebios žuvies ar mėsos patiekalų. Kartumą salotose puikiai atsveria salstelėjęs pankolis ir razinos, o ir šiaip ,šio skonio nereikėtų vengti – sakoma, kad jis padeda gerinti virškinimą ir sureguliuoti cukraus kiekį kraujyje. Pienių lapuose slypi gausybė sveikatinančių vitaminų ir mikroelementų – būtų tikrai apmaudu nepasinaudoti jų teikiama nauda.

1. Švariai nuplauname ir nusausiname kiaulpienių lapus. Plonomis juostelėmis supjaustome pankolį. Daržoves sudedame į dubenį, ten pat beriame saują razinų.  

2. Atskirame indelyje sumaišome aliejų, medų, actą ir prieskonius. Padažu apliejame daržoves, išmaišome ir patiekiame.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 1,00 iš 5)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (0)

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.