Spausdinti

Gardžioms salotoms pagaminti prireiks tik saujelės ingredientų, o kartūs kiaulpienių lapai puikiai tiks prie riebios žuvies ar mėsos patiekalų. Kartumą salotose puikiai atsveria salstelėjęs pankolis ir razinos, o ir šiaip ,šio skonio nereikėtų vengti – sakoma, kad jis padeda gerinti virškinimą ir sureguliuoti cukraus kiekį kraujyje. Pienių lapuose slypi gausybė sveikatinančių vitaminų ir mikroelementų – būtų tikrai apmaudu nepasinaudoti jų teikiama nauda.

Kiaulpienių lapų ir pankolių salotos

0
komentarai
0
Porcijos
2 asm.

Reikės:

200 g kiaulpienių lapų
1 pankolio
1 sauojos razinų
3 šaukštų alyvuogių aliejaus
1 šaukštelio medaus
2 šaukštų obuolių acto
Druskos
Juodųjų pipirų
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Švariai nuplauname ir nusausiname kiaulpienių lapus. Plonomis juostelėmis supjaustome pankolį. Daržoves sudedame į dubenį, ten pat beriame saują razinų.  

2

Atskirame indelyje sumaišome aliejų, medų, actą ir prieskonius. Padažu apliejame daržoves, išmaišome ir patiekiame.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų

Rašyti komentarą