Keptuvėje iškepta višta su bulvytėmis ir žalia alyvuogių gremolata

1
komentarai
0
Porcijos
6 asm.

Viščiukui:

1,5-2 kg viščiuko
1 šaukštelio druskos
1 šaukštelio grūstų juodųjų pipirų
2 česnako skiltelių
 3-4 šaukštų alyvuogių aliejaus

Bulvytėm:

1 kg apvirtų bulvyčių
 Druskos, juodųjų pipirų

Gremolatai:

2 saujų žaliųjų alyvuogių
Pundelio petražolių ir krapų
Žiupsnio aitriųjų paprikų skiedrelių
Druskos
Pusės citrinos sulčių
5-6 šaukštų alyvuogių aliejaus
Kaip gaminti?
Reklama
38285
Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003

Rašyti komentarą