Spausdinti

Ką daryti su tokiomis retenybėmis, kaip topinambai ar baltieji ridikai? Labai paprastai pasigaminkite puikų garnyrą.

Kepti topinambai ir ridikai

0
komentarai
3
Porcijos
2 asm.

Reikės:

Kelių saujų topinambų
1 baltojo ridiko
2-3 juodųjų ridikų
gabalėlio moliūgo
druskos, pipirų
džiovintų čiobrelių
pusės citrinos sulčių
alyvuogių aliejaus
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Topinambus kruopščiai nušveičiame šepetėliu, išpjauname nešvarumus.

2

Juoduosius ir baltuosius ridikus nulupame.

3

Visus šakniavaisius supjaustome vidutinio dydžio gabaliukais (kaip bulves sriubai) ir beriame į kepimo indą.

Reklama
41011
4

Moliūgą taip pat supjaustome kubeliais ir beriame ant kitų daržovių.

5

Daržoves pasūdome, pabarstome pipirais, džiovintais čiobreliais, išspaudžiame citrinos sultis ir pašlakstome alyvuogių aliejumi.
Kepimo indą šauname į karštą (200 laipsnių orkaitę) kepti 20-30 minučių.

Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003
Komentarai
  1. Labas rytas Beats, klausimas lanai ne I tema, bet kur galima isigiti tarka kuri tarkuoja siaudeliais, tokia kokia pas tave. Mama baigia del jos isvesti is proto. Busiu dekingas uz atsakyma.

Rašyti komentarą