8241
Beatos virtuvė

Kepti smidrai su sezamais

(1)

Na aš esu pamišus dėl šparagų, tikrai taip. Nežinau, iš kur tas pamišimas, bet manau, greičiausiai dėl to, kad juos labai sėkmingai augina mano anytos apylinkėse Suffolke ir mes visada, kai važiuodavom, vis pirkdavom ir valgydavom juos visaip. O čia dar vienas variantas, kaip paruošti skanų užkandį iš jų.

Print Friendly
ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...
Reikės:
  • ryšulėlio žaliųjų šparagų
  • 2 šaukštų sezamų aliejaus (gali būti kepintų)
  • 1 česnako skiltelės
  • 2 šaukštų sezamų sėklų
  • 1 šaukštų sojų padažo

  1. Nulaužome sumedėjusius smidrų galus ir dedame į dubenį. Pašlakstome sezamų aliejumi, sojos padažu, beriame smulkintą česnaką ir sezamo sėklas. Šparagus gerai apvoliojame mišinyje.
  2. Veriame smidrus vieną šalia kito ant dviejų medinių (prieš tai bent 30 min. vandenyje mirkytų medinių iešmelių, kad nesudegtų), it formuodami plaustą.
  3. Kepame vėrinius įkaitintoje kepsninėje, vis pašlakstydami likusiu padažu, apie 5 minutes.
  4. Patiekti kaip užkandį arba priedą prie kepsnių.

Kepti šparagai su sezamais2_Beatos virtuve

Print Friendly

Dalinkis:
Komentarai (1)
Komentarai
  1. Kristina parašė:

    Labai skanu.Kepiau kaip nurodyta. Puikiai tiktų prie kokios keptos mėsos. 🙂

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/baneris-BV-rekomend-brita-skaidrus-300x250px-.jpg
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/baneris-BV-rekomend-vilkyskiu-300x250.jpg
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.