8241
Beatos virtuvė

Kepti marinuoti pipirai

(4)

Galima laikyti šaldytuve ir dėti ant duonos, ant picos, į salotas, ar su pasta.

Reikės:
  • 4 įvairių spalvų paprikų
  • Marinatui:
  • 4 šaukštų balto vyno acto
  • 6 šaukštų alyvuogių aliejaus
  • 1 šaukšto medaus
  • žiupsnelio oregano
  • žiupsnelio druskos
  • kelių lapelių baziliko
  • česnako skiltelės

 

Kaip paruošti:
1. Paprikas kepame orkaitėje apie 1 val. 15 min.
2. Atvėsusias paprikas nulupame ir išimame sėklas.
3. Paruošiame marinatą (sumaišome visus marinatui reikalingus ingredientus) ir užpilame ant paprikų, sudėtų į stiklainį.
4. Atvėsusias paprikas dedame ant ruginių duoniukų (finn crisps), uždedame baziliko, užtarkuojame šiek tiek permezano sūrio.

Keith Floyd, ilsėkis ramybėje, mes tavęs pasiilgsime ir žiūrėsime tavo vintage laidas bei skaitysime knygas. Ilgai gyvenk, Jamie. Manau, Jamie tikrai gyvens ilgiau, neturės keturių žmonų ir nebankrutuos, o kaip tik, gali būti, kad bus toks vienas turtingiausių TV šefų pasaulyje. Nors gal jau jis ir yra toks? Ir nereikia pavydėti, ir galvų kraipyti dėl to turto – bičas užsidirbo. Ne iš kelmų spardytas yra.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (4)
Komentarai
  1. toma parašė:

    sveika.kokioje temperaturoje reikia kepti paprikas,aciu

  2. Lina parašė:

    Apie kokį kiekį paprikų eina kalba – ar tai tik 4 vnt. ar daugiau? Ir kitas klausimas – čia greitam vartojimui ar galima ir laikyti per žiemą, jei galima, tai gal reikia dar jas pakaitinti.
    ačiū

    • Beata Nicholson parašė:

      Šis receptas, greitam vartojimui, bet manau kad tikrai galite taip ir marinuoti žiemai, kepti tik gal trupiau reikėtų, ir aišku marinato kiekis skiraisi, tada reikėtų daryti vanduo actas cukrus prieskoniai ir tiek kad apsemtų, aišku stiklainiai turėtų būti sterilūs

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.