8241
Beatos virtuvė

Kepta šokoladinė košė

(2)
Reikės:
  • Reikės:
  • 2 bananų
  • 40 g nesaldintos kakavos
  • 1 kiaušinio
  • 400 ml pieno
  • 3 šaukštų medaus arba klevų sirupo
  • 1 šaukštelio cinamono
  • 150 g avižinių dribsnių
  • 100 g riešutų sviesto arba tahinio
  • druskos
  • Papuošti:
  • 1 banano
  • 1–2 šaukštų riešutų sviesto arba tahinio
  • 1–2 šaukštų sezamų sėklų

Kai jau paragavau keptos košės, tai nėra kelio atgal – atradau legalų būdą pusryčiams valgyti pyragą. Juk čia košė!

  1. Dubenyje šakute sutriname bananus ir sumaišome su kakava, kiaušiniu, pienu, pasirinktu saldikliu ir cinamonu. Į šią masę įmaišome riešutų sviestą, druską ir avižinius dribsnius. Sukrečiame į kepimo indą. Šitokį paruoštuką galima laikyti pernakt šaldytuve ir iškepti tik ryte, bet galima siųsti į iki 180 °C įkaitintą orkaitę iškart.
  2. Prieš kepdami ant košės uždedame perpus išilgai perpjautą bananą, beriame sezamų sėklų ir užkrečiame tahinio arba riešutų sviesto. Kepame apie 30–35 minutes.
Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (2)
Komentarai
  1. Zivile parašė:

    Sveika Beata,
    bandau kaip tik recepta ir suabejojau ar tikrai reikia 40g kakavos? Jau 20g man pasirode per daug…
    Pagarbiai, Zivile

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.