Variacijų šio kokteilio tema gali būti įvairiausių, priklauso nuo jūsų šaldytuvo turinio, puikiai skaniai ir tik su pienu, bet man, asmeniškai, kefyras labiau patinka, labiau gaivina… Aš kartais randu pusiaukelę ir pilu pusę pieno, pusę kefyro. Kartais, jei neturiu šaldytų uogų, pilu kokių nors saldžių sulčių stiklinę, bet va, šaldyti bananai visada lieka nekeičiamas komponentas.
Kaip paruošti:
Taigi, viską sudedame į plaktuvą ir leidžiame mašinai atlikti savo darbą… Tiesa, turiu pasakyti, kad tie bananai sušaldyti yra kaip malkos, taigi aparatui reikia padirbėti truputį, kad viską į košę sutrintų. Nesudeginkite jo iš karto, leiskite truputį pailsėti. (Štai dėl to aš kartais bananus supjaustau, kad jie ne viename dideliame gabale būtų… Bet šiaip, tai man susimala viskas puikiausiai…) . Cukraus gali reikėti ir daugiau, nes čia priklauso nuo saldžiamėgiškumo ir uogų rūgštumo…
Labai skanus!
Dar bus skaniau jeigu idedsite kuo daugiau rudojo cukraus
O kam tuos bananus šaldyti? Aš plaku ne šaldytus, viskas normaliai. Ir gerklei sveikiau.
Gal neragavote su šaldytais jei taip sakote? Gerklė liks antram plane…
Na, o man šaldytas bananas sugadino blenderį… taip kad daugiau nebandau…
„aparatui reikia padirbėti truputį, kad viską į košę sutrintų. Nesudeginkite jo iš karto, leiskite truputį pailsėti.“
Standartiskai visiems tokiems irenginiams yra ir instrukcijose nurodyta, kad juos reikia ilsinti ir nepersistengti su jais dirbant, nu bet cia reikia but zioplam, jeigu net paciame recepte nepamatyti sio pasiulymo-perspejimo.
Turetu buti labai skanu !!!