Lietuvoje kiekviename šaldytuve rasi nors lašelį majonezo. Šis universalus produktas keliauja ne tik ant virto kiaušinio ar į šviežias kopūstų salotas. Majonezas tinka ir kepiniams, ir karštiems sumuštiniams, ir dar begalei patiekalų ruošti, svarbu nepadauginti šio ingrediento, rinktis kokybišką bei skanų.
Tad kai mums visiems puikiai žinomo prekės ženklo „Maggi“ atstovai pasiūlė išbandyti naują Lietuvoje produktą – „Maggi“ majonezą, ragavome visos ir buvome priekabios, bet mums patiko ir tradicinis šio majonezo skonis, ir kreminė tekstūra.
Ragaudamos prisiminėme vieną puikų karštų sumuštinių receptą: čia pievagrybiai, sūris ir majonezas sukuria tokią dermę, kad, rodos, valgai ne greitai pagamintą karštą sumuštinį, o prabangią užtepėlę – tikrai nėra paprasta suprasti, kodėl taip skanu ir ką iš tikrųjų skanauji.
Eiga:
„Maggi“ majonezas – natūralus omega 3 riebalų rūgščių šaltinis. Ieškokite 400 ml ir 700 ml pakuotėse prekybos centruose „Maxima“ ir „Rimi“.
Labai skanu!