8241
Beatos virtuvė

Karališka lašiša švelniame figų, garstyčių ir grietinėlės padaže

(0)
Reikės:
  • 800 g lašišos filė
  • 8 šaukštų salotų padažo THOMY su figomis ir garstyčiomis
  • 400 ml grietinėlės
  • druskos
  • 1 stiklinės sultinio
  • 0,5 citrinos patiekti
  • brokolių, virtų bulvyčių garnyrui

Va čia tai žaibiškas būdas paruošti puikius šventinius pietus ar vakarienę. Jei norisi, kad lašiša sužibėtų kitomis spalvomis nei per savaitgalio pietus, į pagalbą pasitelkite THOMY figų ir garstyčių padažą – jis lašišos kepsniui suteiks šventiškumo, o žuvis tokiame pagarde iškeps dar sultingesnė ir aromatingesnė. Beje, su šiuo šiltu THOMY figų ir garstyčių padažu, pagardintu grietinėle, skanaukite ne tik žuvį, bet ir virtas bulves ar kitas daržoves.

Nedideliame puode sultinį sumaišome su grietinėle ir pakaitiname iki virimo. Tada įmaišome 8 šaukštus salotų padažo THOMY su figomis ir garstyčiomis.
Į didelį kepimo indą guldome lašišos filė. Žuvį pabarstome druska ir į kepimo indą supilame salotų padažą THOMY su figomis ir garstyčiomis bei grietinėle. Viską siunčiame į iki 200 °C įkaitintą orkaitę. Vienas didelis lašišos gabalas keps apie 15–20 minučių, o mažesniems užteks ir 8–10 minučių. Iškepusią žuvį gardiname citrinos riekelėmis. Tokį lašišos kepsnį rekomenduojame patiekti su briuseliniais kopūstais, virtais brokoliais ar bulvytėmis.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 1,50 iš 5)
Loading...

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-Virtuve-Banner-Misiniai-300x250-3B-NEW.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-Virtuve-Banner-Misiniai-300x250-3B-NEW.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.