8241
Beatos virtuvė

Jautienos šašlykas su keptais burokėliais

(0)
Reikės:
  • "Biovela" Jautienos nugarinės šašlyko KAUKAZO
  • šviežių burokėlių
  • kitų mėgstamų daržovių
  • iešmelių

Ir grožio salonus, ir vaikų darželius, ir kirpyklas, ir mokyklas – viską atidarėm namuose, tai aš dabar galvoju, o kodėl neatidarius ir šašlykinės??? Atidarom! Juk kartais taip tingisi tą grilių traukt, o gal jo ir neturi, arba lauke lyja, ar vėjas didžiulis. Bet kai savaitgalis toks šventinis, negali taip greit rankų nuleist – turi pati sau šventę susikurt.
Va taip va sau galvojau, kai lietuviškos mėsos gamintojas BIOVELA man atvežė aštuonias dėžes šašlykų… Žodžiu, tiek visko naujo prigalvojo šiam grilio sezonui, kad oho – ir su kava, ir su kefyru, ir su alum, ir su vynu, jautiena ir kiauliena pamarinuota, žodžiu tikrai lengvai galima dabar namie atidarinėt šašlykinę…

Jums reikės skanių šašlykų, daug įvairių daržovių, vandenyje gerai išmirkytų medinių iešmelių ir tiesiog… orkaitės! Mano manymu, daržovių nebūna per daug – ir gražu, ir skanu, kai šašlyką su daržovėmis ant iešmo suveri. Tinka viskas, ką turite, net burokėlius šviežius pabandžiau – jie lengvai paminkštėjo ir fantastiškai tiko prie KAUKAZO jautienos nugarinės šašlyko. Man pačiai netikėtai šis šašlykas iškepė tikrai minkštas.


Aš turiu grilio keptuvę ir truputi lengvai juos pačirškinau iš pradžių ant jos, bet jei neturit tai nieko tokio, iš karto dėkite iešmus ant skardos ir į orkaitę kepti – galite naudoti įprastą rėžimą, galite eksperimentuoti su grilio rėžimu, svarbu tik neperkepkite ir laiku ištraukite iš orkaitės. Kartu keptos daržovės bus geriausios garnyras, žinokit, buvo taip skanu, kad nei jokių ryžių ir padažų nepasigedau, lengvų salotų pavasarinių šalia pakaks.
Tai jau visai pabaigai sakau – bravo BIOVELAI už gerus didelius šašlyko gabalus (aš pati pjaustydama visada nusismulkinu ir tai ura klaida, nes dideli gabalai skaniau iškepa) ir bravo už aplinkai draugiškas pakuotes, nes jos pagamintos naudojant net 80 proc. mažiau plastiko!


Žinau, šašlykus mėgsta daugelis. Ir tikrai žinom gerų jų marinavimo būdų, bet tuo pačiu nemanau, kad privalom visi ir mėsas pjaustyti mėgti, ir marinuoti mokėti. Jei yra kas gerus padaro, tai imam, kepam ir mėgaujamės.
#reklama #Biovela #šašlykinėNamie

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 3,50 iš 5)
Loading...

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.