8241
Beatos virtuvė

Jautienos rageliai su bulvių įdaru

(0)
Reikės:
  • Rageliams: 
  • 600 g maltos jautienos
  • gero žiupsnio maltos kalendros
  • žiupsnio kmynų
  • druskos, pipirų
  • 1 kiaušinio
  • džiūvėsėlių
  • kiaušinio
  • rapsų aliejaus kepimui
  • Įdarui:
  • 4-5 virtų bulvių
  • 1 svogūno
  • 20-30 g sviesto
  • druskos
  • 1 kiaušinio

 

Gaminimo eiga:

  1. Susmulkiname svogūną ir pakepiname su trupučiu sviesto.
  2. Į jautieną įmaišome kalendrą, kmynus, druską, pipirus, įmušame kiaušinį ir viską išminkome.
  3. Pakepintus svogūnus įdedame į išvirtas, sutrintas bulves. Į bulves su svogūnais įdedame dar druskos ir kiaušinį. Išmaišome.
  4. Imame šaukštą jautienos, padarome paplotėlį trikampio formos. Į vidurį dedame bulvių įdarą ir uždarome šonus.
  5. Ragelius pavoliojame džiūvėsėliuose, tuomet kiaušinio plakinyje ir vėl džiūvėsėliuose. Juos kepame įkaitintame aliejuje aliejuje arba taukuose, kol iškeps – apie 5 minutes.
Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.