Spausdinti

Jautienos rageliai su bulvių įdaru gal ir reikalauja trupučio pastangų, bet yra tikrai šventiniai ir puikūs.

Jautienos rageliai su bulvių įdaru

0
komentarai
0

Rageliams: 

600 g maltos jautienos
gero žiupsnio maltos kalendros
žiupsnio kmynų
druskos, pipirų
1 kiaušinio
džiūvėsėlių
kiaušinio
rapsų aliejaus kepimui

Įdarui:

4-5 virtų bulvių
1 svogūno
20-30 g sviesto
druskos
1 kiaušinio
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Susmulkiname svogūną ir pakepiname su trupučiu sviesto.

2

Į jautieną įmaišome kalendrą, kmynus, druską, pipirus, įmušame kiaušinį ir viską išminkome.

3

Pakepintus svogūnus įdedame į išvirtas, sutrintas bulves. Į bulves su svogūnais įdedame dar druskos ir kiaušinį. Išmaišome.

Reklama
41011
4

Imame šaukštą jautienos, padarome paplotėlį trikampio formos. Į vidurį dedame bulvių įdarą ir uždarome šonus.

5

Ragelius pavoliojame džiūvėsėliuose, tuomet kiaušinio plakinyje ir vėl džiūvėsėliuose. Juos kepame įkaitintame aliejuje aliejuje arba taukuose, kol iškeps – apie 5 minutes.

Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003

Rašyti komentarą