Spausdinti

Jautienos rageliai su bulvių įdaru gal ir reikalauja trupučio pastangų, bet yra tikrai šventiniai ir puikūs.

Jautienos rageliai su bulvių įdaru

0
komentarai
0

Rageliams: 

600 g maltos jautienos
gero žiupsnio maltos kalendros
žiupsnio kmynų
druskos, pipirų
1 kiaušinio
džiūvėsėlių
kiaušinio
rapsų aliejaus kepimui

Įdarui:

4-5 virtų bulvių
1 svogūno
20-30 g sviesto
druskos
1 kiaušinio
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Susmulkiname svogūną ir pakepiname su trupučiu sviesto.

2

Į jautieną įmaišome kalendrą, kmynus, druską, pipirus, įmušame kiaušinį ir viską išminkome.

3

Pakepintus svogūnus įdedame į išvirtas, sutrintas bulves. Į bulves su svogūnais įdedame dar druskos ir kiaušinį. Išmaišome.

4

Imame šaukštą jautienos, padarome paplotėlį trikampio formos. Į vidurį dedame bulvių įdarą ir uždarome šonus.

5

Ragelius pavoliojame džiūvėsėliuose, tuomet kiaušinio plakinyje ir vėl džiūvėsėliuose. Juos kepame įkaitintame aliejuje aliejuje arba taukuose, kol iškeps – apie 5 minutes.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų

Rašyti komentarą