Oi, šį patiekalą galima dar pavadinti taip: „Galėčiau valgyt kiekvieną dieną“. Jį eilinį sykį pagaminau iš to, kas buvo šaldytuve. Tiesa, įvairiaspalvę kinvą, naudoju tik sau, nes vieną kartą, kai margos pridėjau į vaikų kukulius, jie nelabai norėjo jų valgyti, tad jiems nuo šiol dedu baltą paprastą, o pati naudoju margą.
Visas procesas vyksta taip: kol bolivinės balandos verda, keptuvėje troškinasi/kepa paprikos, o orkaitėje skrunda traškučiai. Bet apie viską iš eilės.
Gaminame:
Norejau paklausti Beatos, ar tahini pasta, tai sezamu sviestas? Aciu x
Ar galima sitas balandas pakeisti kokiom tai kitom kruopom? I ka ju skonis panasus, arciausiai kuriu kruopu?
kur galima gauti tos tahini pastos?:-)