Kodėl ispaniškas? Nes Ispanijoje tikrai panašių rasi ir dėl to, kad ingredientai ispaniški, ir dar pavarčiau nuostabaus, nepakartojamo Keith Floyd Spain knygą. Jis man labai patinka, toks visas tikras, energingas, atsipūtęs ir susimakalavęs tuo pat metu… Labai juokingai jo knygoje parašyta, maždaug tokiu stiliumi: „aha, yra tokia mergaitė vardu xxxx, ji man padeda parašyti visas šitas knygas, nes aš pats tai tikrai neužsirašyčiau visko…“
Tai va, pavarčiau aš tą knygą, pasisėmiau įkvėpimo ir pagaminau. Ir vėl nekukliai pasakysiu – labai skanų žuvies troškinį, labai puikiai tinka slyvos ir pomidorai, ir rūkyta paprika, ir chorizo – žodžiu, dainuoja praktiškai puodas, tokių gėrybių gavęs…
Kaip paruošti:
Mes valgėme su ryžiais, špinatais ir grybais.