Spausdinti

Rudeniškas ir lengvas, maistingas ir naudingas patiekalas tiek pietums, tiek vakarienei.

 

 

Įdarytos saldžios bulvės

0
komentarai
0
Porcijos
2 asm.
Gaminimo laikas
15 min.
Kepimo, virimo laikas
1 val.

Reikės:

2 saldžiųjų bulvių
180 g varškės
100 ml kefyro
1-2 agurkų
po saujelę krapų, laiškinių svogūnų
druskos
½ cukinijos
alyvuogių aliejaus kepimui
žiupsnio aitriosios paprikos
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Kaitiname orkaitę iki 180 C.

2

Bulves įvyniojame į foliją ir kepame apie valandą.

3

Varškę sumaišome su kefyru. Krapus ir laiškinius svogūnus smulkiai supjaustome, agurkus – kubeliais. Suberiame į varškę, pagardiname druska ir sumaišome.

Reklama
41011
4

Cukiniją sutarkuojame šiaudeliais. Keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus, suberiame cukiniją, beriame aitriąją papriką ir pakepiname kelias minutes, kol suminkštės.

5

Bulvę išvyniojame iš folijos, įpjauname išilgai, su šaukštu paspaudžiame, atveriame bulvę, dedame kupiną šaukštą varškės ir uždedame dar šaukštą keptų cukinijų.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003

Rašyti komentarą