8241
Beatos virtuvė

Įdarytos saldžios bulvės

(0)
ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 3.13 iš 5)
Loading...
Reikės:
  • 2 saldžiųjų bulvių
  • 180 g varškės
  • 100 ml kefyro
  • 1-2 agurkų
  • po saujelę krapų, laiškinių svogūnų
  • druskos
  • ½ cukinijos
  • alyvuogių aliejaus kepimui
  • žiupsnio aitriosios paprikos

Receptas iš 2018 m. kovo „Beatos virtuvės“ laidos, „Lengvai ir sveikai“ rubrikos. Rudeniškas ir lengvas, maistingas ir naudingas patiekalas tiek pietums, tiek vakarienei.

Gaminame: įkaitiname orkaitę iki 180 C. Bulves įvyniojame į foliją ir kepame apie valandą.

varškę sumaišome su kefyru. Krapus ir laiškinius svogūnus smulkiai supjaustome, agurkus – kubeliais. Suberiame į varškę, pagardiname druska ir sumaišome. Cukiniją sutarkuojame šiaudeliais. Keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus, suberiame cukiniją, beriame aitriąją papriką ir pakepiname kelias minutes, kol suminkštės.

Bulvę išvyniojame iš folijos, įpjauname išilgai, su šaukštu paspaudžiame, atveriame bulvę, dedame kupiną šaukštą varškės ir uždedame dar šaukštą keptų cukinijų.

Skanaus

 

 

Print Friendly

Palikite komentarą



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.