Trupiniuotis (arba crumble) – išeitis visur ir visada, kai norisi kažko saldaus greitai ir reikia tai sukonstruoti iš to, ką turi. Tinka ir obuoliai, ir kriaušės, ir slyvos, ir persikai, žodžiu, viskas. Svarbiausia – skanūs sviestiniai trupiniai.
Kaip pasiruošti geriausius trupinius?
Tai tikrai pabandykit pasidaryti patį paprasčiausią klasikinį obuolių trupiniuotį. Be įmantrybių ir slaptų ingredientų. Tiesiog su labai gerais trupiniais.
Beje, jei norite, visada galite dalį miltų keisti riešutiniais miltais ar riešutais.
Gaminame:
Išbandžiau, tik dalį trupinių dėjau apačioje kaip pagrindą. Labai paprasta ir skanu! 🙂
Puikus receptas, ačiū! O valgome mes su ledais 🙂
O tokiems kepimiams tinka kitokie miltai, pvz speltos? Aciu! 🙂
Oi šitas koks geras!Kepu antrą dieną iš eilės! Tik dedu gal 1.5 kg obuolių, o cukraus tik kokį šaukštą į trupinius, mūsų obuoliai saldūs. Ir dar miltus per pusę migdolinius ir kvietinius. Ačiū už puikų receptą!
Absoliučiai tobulas. Daug kartų esu kepusi, visada pasiteisina ir neatsibosta. Labai skanus ir šaltas.
nuotabus pyragas. Ir taip lengvai pasidaro. Netgi aš iškepiau ir gavosi:) Ačiū