E. Bučelytė yra ne tiktai eterio profesionalė, bet ir, pasirodo, puikiai gamina. Jos pyrago, kurį atsinešė į Kalėdų laidos filmavimą neliko akimirksniu. Tad paprašėme, kad Eglė su mumis ir su jumis pasidalintų receptu.
Viskas labai paprasta ir aišku, o Eglė jį kepa 24 cm formoje išimamu dugnu.
Eglė gamina taip:
Man irgi nesigavo, pagrindas nuo kraštų nutirpo ir gavosi kaip blynas.
Jaučiasi, kad truputį atmestinas receptas. O tai kiek tos grietinėlės pilti? Neparašyta paruošime, kad druskos įdėti į tešlą, pamačiau tik vėliau tarp ingridientų.
Kaip suprantu p. Eglė visuomet iš akies daro, nes kaip ir sako, kartais gaunasi daugiau, kartais mažiau. Reiktų pamatuoti tiksliau.
Dar sugrįžtu su vienu komentaru. Pikta buvo, kai tešlos kraštai sukrito ir po to kiaušinis bėgo per formelės apačią, bet perkėliau viską į kitą indą. Galiu pagirti, kad skonis labai geras, ypatingai vištiena jaučiasi gardžiai. Bandysiu darkart, bet jau torto formelėj nekepsiu. 🙂
Visiškai nepavyko, gavosi kaip omletas su vištiena, tešla peršlapusi, į vištienos pyragą nepanašu visiškai.