8241
Beatos virtuvė

Dešrelių ir paprikų troškinys

(0)

Įvairiapusiškai panaudojamas dešrelių ir saldžių pipirų troškinys :)

Reikės:
  • 0.5 kg plonų kiaulienos dešrelių
  • 1 didelis svogūnas
  • 4 raudonos arba geltonos paprikos
  • 2 indeliai (po 400 g) konservuotų pomidorų savo sultyse be odelių
  • 1 obuolys
  • Po 1 arbatinį šaukštelį džiovinto baziliko ir raudonėlio
  • Truputis čiobrelio
  • 2 šaukštai balzamiko acto
  • 4-5 šaukštai alyvuogių aliejaus

 

Kaip paruošti:

  1. Kiaulienos dešreles nukirpti viena nuo kitos, išdėlioti ant skardos ir į karštą 200 C orkaitę apie 35-40minučių. Kol dešrelės kepa, pasidarom pipirų ir pomidorų reikalą.
  2. Svogūną smulkiai supjaustyti, pakepinti aliejuje lengvai, tada sudėti smulkintą česnaką. Tada pipirus pjaustytus juostelėmis ir prieskonius. Pakepinti dar lengvai apie 5 minutes, tada sudėti sutarkuotą obuolį ir užpilti pomidorais. Supilti actą.
  3. Dabar viską patroškinti ant nedidelės ugnelės apie 20 minučių.
  4. Kai dešrelės jau iškeps, jas supjaustyti į kelias dalis ir suversti į puodą su pomidorų ir pipirų troškiniu, nepamiršti, žinoma, druskos ir pipirų.
Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (0)

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-Virtuve-Banner-Misiniai-300x250-3B-NEW.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-Virtuve-Banner-Misiniai-300x250-3B-NEW.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.