Lėtai pilame vandenį į dubenį su miltais ir kruopščiai sukdami šaukštu sumaišome tešlą. Ji turi būti panaši į tirštą blynų tešlą. Kai sudėsime daržoves, ji suskystės.
Į paruoštą tešlą verčiame sutarkuotas daržoves, žirnelius ir išmaišome.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir kepame blynelius. Gražiai apskrudiname abi puses.
Gaminame padažą: jogurtą sumaišome su cukrumi, citrinos sultimis ir mėtomis.
Informuojame, kad šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspausdami mygtuką Sutinku, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus rasite čia
Kažin, kokius miltus naudoti geriau vietoje kvietinių?