8241
Beatos virtuvė

Cukinijų uogienė su apelsinais

(0)
Reikės:
  • 300–400 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
  • 500 g cukinijų
  • 1 citrinos sulčių ir smulkiai tarkuotos žievelės
  • 2 apelsinų sulčių (200 ml) ir smulkiai tarkuotos žievelės
  • 1 šaukštelio malto imbiero

Ryški kaip saulė, smagaus citrusinių vaisių skonio cukinijų uogienė tiks ir prie pusryčių blynelių, ir prie sūrių. Galima labai greitai išsivirti pusryčiams arba išsisaugoti receptą, kai cukinijų gausiai jūsų darže užderės.

Svarbiausia, cukinijas nulupkite, stambiau sutarkuokite ir būtinai naudokite „Dansukker“ cukrų uogienėms, nes tada galėsite virti labai trumpai. Tai reiškia, kad cukinijos nesuvirs į košę, išliks traškios ir skanios.

Reikės:

  1. Nuskutame ir plonais šiaudeliais arba burokine tarka sutarkuojame cukinijas (jei cukinijos didelės, reikės išpjauti jų sėklytes).
  2. Sudedame cukinijas į puodą, užpilame citrinų ir apelsinų sultimis, suberiame smulkiai tarkuotas žieveles, „Dansukker“ cukrų uogienėms bei maltą imbierą ir užverdame.
  3. Kai pradeda burbuliuoti, sumažiname kaitrą iki vidutinės ir paverdame vos 10–15 minučių. Išpilstome į švarius iškaitintus stiklainius, užsukame ir paliekame visiškai atvėsti.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (0)

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.