Recepto legenda ir keli naudingi patarimai – čia.
Kepame pyragą:
Na negražu girtis, bet pasisekimą, turėjo šis pyragas tikrai. Ir tą patį receptą galite sėkmingai pritaikyti variacijoms su kitokiomis uogoms – braškėmis ar avietėmis, ar serbentais.
O musu LT aviziniai sausainiai netiks?Kokia galima alternatyva tiems hobnobs, ar kur ju ieskoti?
Bet kuriam prekybcentry 🙂
Vakar išbandžiau. Mmm… tirpstantis burnoje. Tik savo gardinau spanguolėm, kurių dar radau šaldiklyje.
Beata, ten kur as gyvenu, rikotos pirkt nera , kuo galeciau ja pakeisti? paprasta cotage cheese turbut netiktu?
Isbandytas skanumelis! tik siek tiek koreguotas – be zemuogiu, bet esu tikra, kad jos pyraga pakelia siek tiek i kita lygi :), bet braskes skonio tikrai nepagadino. Kepimau naudojai lietuviskus avyzinius ir dar su sokolado gabaliukais 🙂 labai skanu buvo. Ir dar – manau, kad gali buti siek tiek maziau ir rikotos, ir maskarpones. Ir dar – kepiau stipriai ilgiau, nes nepatikejau, kad gali sustingti 🙂
Labai dėkui už tą įkvepiantį receptą ir tobulą žemuogių meto skonį, man pavyko puikiai su Lt avižiniais sausainiais, dejau tik biskeli daugiau sviesto, būtinai pakartosiu dar karta ir įtrauksiu i savo vasaros meniu užrašus, nes jis superinis, dėkui.
Tobulas skonis 🙂 Ir kruva komplimentu 🙂
Isbandziau, labai skanus gavosi, tik vietoj zemuogiu dejau braskes. Tikiuosi, kad su zemuogem bus dar skaniau, butinai pabandysiu kada nors ir originalu recepta.:)
Miela Beata, kepiau si pyraga. Viskas su juo ok, tiik norejau paklausti, kodel jis man iskilo tik sonuose, o per viduri liko idubes? Aisku, bekepdamas ir suskilo visas…. Dariau viska pagal recepta… Ir dar klausimukas, kokiu orkaites rezimu reikia kepti si pyraga? As kepiau „virsus apacia“, gAL TAI SALYGOJO NELABAI GRAZIA PYRAGO ISVAIZDA? aCIU:)
esu isbandzius galybe surio pyragu. sitas grazina mane atgal i Amerika :-)…tikras, slapias, be galo skanus ir burnoje tirpstantis. tik citrinos sulciu nedejau i surio mase.. aciu, Beata!
Sveika Beata! Isbandziau si Tavo recepta, pyragas is tiesu nuostabus, suriu purumas ir lengvumas tiesiog pasakiskas, tiesa as vietoje zemuogiu dejau : avietes, melynes ir kelias tresnes. Gaila , kad komentare negalima ideti savo ft, tikrai noreciau pasidalinti ir gauti tavo ivertinima;) didelis ACIU, Beata uz visus tavo receptukus!
Beata, koks jusu tikras facebook? Niekaip negaliu surast 😛
Pyragas nerealus! Visa seima pirstus laizesi:) bet kazin kodel sausainiu trupiniai tvirtai nesilaike o isemus is formos apsibarste? Kaip padaryti kad labiau sukibtu? Aciu is anksto
Bandau ir aš pasigaminti šį pyragą, neužilgo turėtų iškepti. Kadangi žemuogių šiuo metu nėra- bandau su šilauogėm ir sirupu apipilsiu truputį. Apie rezultatus parašysiu vėliau- mano triūso ir šio recepto vertintojos bus dukrytės- itin mėgstančios sūrio pyragus…:))
Sveika Beata,
Kepiau pyraga pagal si recepta ir nusinesiau i darba kolegas pavaisinti. Pasisekimas absoliutus – visi apie ji dvi dienas kalbejo, vis klause ar jis tikrai ne is parduotuves nupirktas. Tiesa, vietoj zemuogiu naudojau tiesiog avieciu dzema, bet tas nei pyrago skonio nei isvaizdos nepagadino. Gaminsiu tikrai dar ne karta! Puikus ir nesudetingas receptas! Aciu 🙂
Vakar grįžau po savaitgalio Londone. Turiu vienintelį klausimą: kur rast Hobnobs sausainių Vilniuje? 😀
vakar gaminau, dar nespejau paragauti…naudojau forma su atsegamu dugnu, tai sviestas pradejo varveti, nuvarvejo i apacia, pradejo apacia degti, ir kvapas po visus namus 🙁 va toks man nepasisekimas… draugo mama sako kad cia forma kepimo kalta, galbut nelabai gera, o gal tai galejo nutikti del to kad svieto daugiau idejau negu recepte?
Man labai patinka sitas receptas jis labai skanus niamniamniam
Gavosi neapsakomai skanus cheesecake 🙂
Sveiki beata,esu ne lietuvoje,kokiais sausainiais galeciau pakeisti situos ?
Sveiki Beata!
Norejau paklaust ar ne sis surio pyragas pas Jus kavinukeje ragavau ten tai toooks tobulas
Beata, ačiū Jums labai už nuostabų receptą! Nors sūriai brangiai kainavo, buvo verta! Gavosi toks nepaprastai minkštas, skanus, o (mėlynių) tyrelė kiek prasiskverbė į varškės gilumas ir padarė įdomų spalvų susiliejimą 😀 Jeigu reikėtų sugalvoti kokį šūkį Jūsų receptams, tai būtų:
1) Patikimi!
2) Skanūs
3) Įdomūs
Didelis AČIŪ! 🙂
Sveiki. Lb patipo jusu receptas. Tik as ji biski „PATURBINAU“ . Kai atveso piliau zele ir i ja dejau braskes,silauoges ir avietes 🙂 aciu uz recepta. Gaila kad negalima ikelt foto
Beata, noriu paklausti, kada uogas reikėtų dėti, ar prieš pat patiekiant, ar leisti pastovėti , kad įsigertų?
Man labai patinka, tai ka tu darai , Beata-tu nuostabi. As labai megstu gaminti maista, labai patinka knygos apie maista.