Kaip paruošti:
Variacijų šalia yra įvairiausių – mano mėgstamiausi topiniai kiaušiniams yra lašiša, bacon arba chorizoooo… Oi kaip skanu…
Gero savaitgalio!!!!!
Nemėgstu nei paprastai kepto kiaušinio, nei virto, bet šis receptas yra kažkas.. Nepakartojamo ! Nuo tos dienos, kai pabandžiau išsikepti šiuos Čempionų pusryčius nenustoju gaminusi ir kiaušinį taaaip pamėgau. Beata, esate mano įkvepėja 🙂
O kiek čia maždaug gaunasi kalorijų vienam tokiam sumuštiniui?
Norvegu tarpe toks lasisos sumustinis labai populiarus.:) jie toki kiausinio plakini vadona eggerøre. Kad butu skaniau, pagardina smulkiai pjaustytais porais. Valgo ir karsta, ir salta. 🙂
Nuo tada, kai atradome šį receptą Beatos knygoje – jis vienas mūsų mėgstamiausių savaitgalio pusryčių patiekalų – dėkui, labai skanu 🙂