Kaip paruošti:
Aš dariau su tokia nelabai dažna pasta casarecce, kuri iš šono atrodo kaip s raidė… Man labai patinka ir tinka prie tokių padažų…
Makaronus išvirti pasūdytam vandenyje, bet, ginkdie, nepervirti. Nupilti vandenį ir sudėti į keptuvę su padažu. Valgom.
P. S. Visai skanu ir tikrai neriebu, vienintelis riebalas – gerb. pančeta (šoninė), taigi, miela Vitute, gal ir tu kada nors pasidarysi tarp darbų radus laiko????
Ka tik po labai skaniu pietu – superinis receptas!!! Aciu 😉
liabai liabai skanu !!!…pagal receptą ir šaukštai suskambėjo …ačiū 🙂
Nerealu!! N kartų gamintas ir labai skaniai suvalgytas patiekalas. Super!
Labai skanu:). Aciu uz idejas!
Nuostabus patiekalas, tik vietoj špinatų dėjau apvirtus brokolius 🙂