8241
Beatos virtuvė

Buratos salotos su braškėmis ir avokadais

(0)
Reikės:
  • 1 buratos
  • 1 avokado
  • 500 g braškių
  • saujos mėtų lapelių
  • Padažui:
  • 1 šaukštelio garstyčių
  • 1 šaukštelio medaus ar agavų sirupo
  • 2 šaukštų baltojo vyno ar obuolių acto
  • 3 šaukštų alyvuogių aliejaus
  • druskos ir juodųjų pipirų

Burata – toks šviežias itališkas sūris, kuris iš išorės labai primena mums puikiai pažįstamą mocarelą, bet yra itin kremiškas ir švelnus. Šio sūrio burbulo viduryje slypi mocarela sumaišyta su grietinėle – tai jam suteikia išskirtinę tąsią tekstūrą ir itin švelnų pieniško skonio. O jei labai užsinorėjote šių salotų, bet neturite galimybės nusipirkti buratos, tai drąsiai ją keiskite įprasta ar buivolių pieno mocarela.

  1. Lėkštėje dėliojame supjaustytą avokadą ir braškes, mėtų lapelius. Ant viršaus tupdome buratą, o kad įspūdis būtų didesnis, jį praplėšiame, kad matytųsi tekstū
  2. Padažo ingredientus suplakame nedideliame stiklainėlyje ir patiekiame atskirai.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 1,00 iš 5)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (0)

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.