8241
Beatos virtuvė

Briuselio kopūstai su šonine ir kmynais

(0)
Reikės:
  • 500 g briuselio kopūstų (geriausia šviežių)
  • 80 g geros rūkytos lietuviškos šoninės
  • 1 nedidelio svogūno
  • juodųjų pipirų
  • šaukštelio kmynų
  • gero žiupsnio aitriosios paprikos (čili pipiro) skiedrelių

Eiga:

  1. Briuselio kopūstus nuplauname. Nupjauname kotelius ir nuimame nelabai gražius išorinius lapelius. Perpjauname kopūstelius per pusę.
  2. Šoninę (gali būti riebesnė) supjaustome mažais kubeliais ir pakepiname keptuvėje. Ten pat dedame smulkiai supjaustytus svogūnus ir pakepiname lėtai.
  3. Kai jau svogūnai suminkštėja, suberiame kmynus ir briuselio kopūstus ir ant smagesnės ugnies pakepiname kopūstus apie penkias – septynias minutes, bet ne ilgiau. Svarbu, kad kopūstai išliktų traškūs. Ir pabaigoje, jei norite, įberiame aitriųjų paprikų.
Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.