Pasūdytame vandenyje išverdame bolivines balandas pagal pakuotės instrukciją.
Sausoje keptuvėje pakepiname sėklas ir kokosų drožles kol švelniai apskrus. Trumpam atidedame į šalį.
Keptuvėje išlydome kokosų aliejų ir ant vidutinės ugnies pakepame sutarkuotą moliūgą ir morkas. Daržoves pasūdome ir kepame vis pamaišydami, kol suminkštės. Beriame kario miltelių, pasūdome ir išmaišome.
Į keptuvę subriame išvirusias bolivines balandas ir kepintas sėklas, išmaišome.
Dėliojame plovą į dubenėlius, gardiname pjaustytais pomidoriukais ir kapotomis petražolėmis.
Informuojame, kad šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspausdami mygtuką Sutinku, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus rasite čia