Spausdinti

Bolivinių balandų plovas lengvas ir sotus patiekalas. Man labai patinka, kad kario milteliai smagiai kutena gomurį, o sėklų pabarstukas suteikia labai geros tekstūros – yra ką pakramtyti!

Bolivinių balandų plovas

0
komentarai
0
Porcijos
4 asm.

Reikės:

150 g bolivinės balandos kruopų
1 šaukšto kokoso sviesto
300 g moliūgo
2 morkų
žiupsnio kario miltelių
druskos
2 šaukštų moliūgų sėklų branduolių
2 šaukštų kokoso drožlių
2 šaukštų saulėgrąžų branduolių
saujos petražolių
geros saujos vyšninių pomidorų
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Pasūdytame vandenyje išverdame bolivines balandas pagal pakuotės instrukciją.

2

Sausoje keptuvėje pakepiname sėklas ir kokosų drožles kol švelniai apskrus. Trumpam atidedame į šalį.

3

Keptuvėje išlydome kokosų aliejų ir ant vidutinės ugnies pakepame sutarkuotą moliūgą ir morkas. Daržoves pasūdome ir kepame vis pamaišydami, kol suminkštės. Beriame kario miltelių, pasūdome ir išmaišome.

Reklama
41011
4

Į keptuvę subriame išvirusias bolivines balandas ir kepintas sėklas, išmaišome.

5

Dėliojame plovą į dubenėlius, gardiname pjaustytais pomidoriukais ir kapotomis petražolėmis.

Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003

Rašyti komentarą