8241
Beatos virtuvė

Bolivinių balandų plovas

(0)
Reikės:
  • 150 g bolivinės balandos kruopų
  • 1 šaukšto kokoso sviesto
  • 300 g moliūgo
  • 2 morkų
  • žiupsnio kario miltelių
  • druskos
  • 2 šaukštų moliūgų sėklų branduolių
  • 2 šaukštų kokoso drožlių
  • 2 šaukštų saulėgrąžų branduolių
  • saujos petražolių
  • geros saujos vyšninių pomidorų

  1. Pasūdytame vandenyje išverdame bolivines balandas pagal pakuotės instrukciją.
  2. Sausoje keptuvėje pakepiname sėklas ir kokosų drožles kol švelniai apskrus. Trumpam atidedame į šalį.
  3. Keptuvėje išlydome kokosų aliejų ir ant vidutinės ugnies pakepame sutarkuotą moliūgą ir morkas. Daržoves pasūdome ir kepame vis pamaišydami, kol suminkštės. Beriame kario miltelių, pasūdome ir išmaišome.
  4. Į keptuvę subriame išvirusias bolivines balandas ir kepintas sėklas, išmaišome.
  5. Dėliojame plovą į dubenėlius, gardiname pjaustytais pomidoriukais ir kapotomis petražolėmis.
Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.