Dubenėlyje šakute iki košelės sutriname bananą. Suberiame miltus ir maltus linų sėmenis.
Piene arba vandenyje ištirpiname šaukštą medaus (jei medus kietas, jį šiek tiek pašildome) arba cukraus, įberiame druskos ir supilame skystį į dubenį su trintu bananu ir miltais. Gerai išmaišome. Keptuvėje įkaitiname kokosų aliejų ir kepame blynus. Kiekvieną pusę kepame apie 2–3 minutes, kol blyno viršuje pasirodys burbuliukai, tada apverčiame ir pakepame, kol gražiai paruduos.
Skanaujame su klevų sirupu, medumi ar mėgstama uogiene. Šalia patiekiame pjaustytų bananų, mėlynių ar skrudintų migdolų.
Aš negaliu, jausmas kad sapnuoju, labai skanu, bananai gana jaučiasi
Tikrai skanųs blynai ir jau ne kartą išbandyti, nes receptukas yra patalpintas tinklaraštyje dar 2016 metais 😉