8241
Beatos virtuvė

Vištiena su voveraitėmis

(0)
Reikės:
  • pusės litro voveraičių,
  • 1 vidutinio dydžio svogūno,
  • kelių riekelių šalto rūkymo kiaulienos šoninės,
  • 2 vištienos ketvirčių, padalintų pusiau, arba 4 šlaunelių,
  • 1 šaukštelio džiovintų čiobrelių,
  • druskos,
  • pipirų,
  • stiklinės balto sauso vyno,
  • 1 šaukšto miltų,
  • 2-3 šaukštų riebios grietinėlės,
  • kelių šakelių petražolių,
  • alyvuogių aliejaus kepimui.

  1. Vištieną pabarstome pipirais ir druska. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir apskrudiname šlauneles iš abiejų pusių. Šias sudedame į puodą ir užpilame vynu. Dedame čiobrelius, uždengiame ir viską paverdame, kol alkoholis išsigaruos, o vištiena pasitroškins. Išsitroškinusią vištieną išimame iš puodo.
  2. Gerai įkaitintoje keptuvėje pakepiname svogūnus ir šoninę. Kai šie suminkštėja, sudedame suplėšytas voveraites.
  3. Į keptuvę su grybais dedame šaukštą miltų ir supilame sultinį likusį nuo vištienos. Pilame grietinėlę, beriame druskos, pipirų ir viską pamaišome.
  4. Į lėkštę dedame grybų padažo, vištieną, pabarstome petražolių lapeliais ir skanaujame!
Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.