2 vištienos ketvirčių, padalintų pusiau, arba 4 šlaunelių,
1 šaukštelio džiovintų čiobrelių,
druskos,
pipirų,
stiklinės balto sauso vyno,
1 šaukšto miltų,
2-3 šaukštų riebios grietinėlės,
kelių šakelių petražolių,
alyvuogių aliejaus kepimui.
Vištieną pabarstome pipirais ir druska. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir apskrudiname šlauneles iš abiejų pusių. Šias sudedame į puodą ir užpilame vynu. Dedame čiobrelius, uždengiame ir viską paverdame, kol alkoholis išsigaruos, o vištiena pasitroškins. Išsitroškinusią vištieną išimame iš puodo.
Gerai įkaitintoje keptuvėje pakepiname svogūnus ir šoninę. Kai šie suminkštėja, sudedame suplėšytas voveraites.
Į keptuvę su grybais dedame šaukštą miltų ir supilame sultinį likusį nuo vištienos. Pilame grietinėlę, beriame druskos, pipirų ir viską pamaišome.
Į lėkštę dedame grybų padažo, vištieną, pabarstome petražolių lapeliais ir skanaujame!
Informuojame, kad šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspausdami mygtuką Sutinku, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus rasite čia