8241
Beatos virtuvė

„Beatos virtuvė“ virtiniai su varškės ir žalumynų pagardu

(1)
Porcijos: 3-4
Reikės:
  • BEATOS VIRTUVĖ virtiniai su bulvėmis ir pievagrybiais
  • 200-300 g varškės
  • 5 šaukštų grietinės
  • didelės saujos žalumynų:svogūnų laiškų, krapų, petražolių
  • druskos, pipirų
  • 1 šaukšto kanapių
  • 2 šaukštų marinuotų kaparėlių

Nerealiai skanūs virtinukai su virtomis bulvėmis, pievagrybiais, svogūnais. Atsivalgyti sunku! Labai džiaugiuosi, kad šie virtiniai pagaliau pasiekė parduotuvių lentynas ir atvyko į didžiąsias IKI parduotuves.

Skanūs ir su grietine, ir su sviestu bei žiupsniu tarkuoto parmezano. O čia toks vasaros vakarui pasiūlymas – virtiniai su varškės ir žalumynų pagardu.

Žalumynus susmulkiname. Varškę sutriname šakute, sumaišome su grietine, žalumynais, pagardiname druska, pipirais. Šliūkštelime šiek tiek vandens, kad varškė būtų skystesnė, kaip padažas. Suberiame kanapes ir kaparėlius, išmaišome.

Užkaičiame puodą vandens su druska. Į verdantį vandenį suberiame „Beatos virtuvė“ virtinius, sumažiname kaitrą ir verdame 6-8 minutes. Patiekiame kartu su varškės padažu, pagardiname smulkintais žalumynais.

Užšaldytų virtinių su bulvėmis ir pievagrybiais sudedamosios dalys: tešla 50 % (aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, geriamasis vanduo, rapsų aliejus, druska); įdaras 50 % (virtos bulvės 72 %, kepti pievagrybiai 8 %, geriamasis vanduo, kepti svogūnai (svogūnai, rapsų aliejus), druska.

Daugiau apie visą „Beatos virtuvė“ koldūnų ir virtinių liniją  bei prekybos vietas informacijos galite rasti čia.

Skaniųjų virtinių su bulvėmis ieškokite šiose IKI parduotuvėse:

VILNIUS

IKI – STOTIS

IKI – MINSKAS

IKI – FABIJONIŠKĖS

IKI – EGLUTĖ

IKI – BALTUPIAI

IKI – MADA

IKI – ANTAKALNIS

IKI – GELEŽINIO VILKO

IKI – PAŠILAIČIAI

IKI – ŽALIEJI EŽERAI

IKI – VISORIAI

IKI – RYGOS

IKI – BENDORIAI

IKI – MINDAUGO

IKI – JERUZALĖ

IKI – ŠALTINĖLIS

IKI – PAVASARIS

IKI – PAGIRIAI

IKI – PILAITĖ

IKI – JOVARAS

IKI – ŠEŠKINĖ

KLAIPĖDA

IKI – VYTURYS

IKI – DRAUGYSTĖ

IKI – GAUSA

IKI – ŽARDĖ

IKI – TAURALAUKIS

IKI – UNIVERSITETAS

KAUNAS

IKI – ŠILAINIAI

IKI – EIGULIAI

IKI – LITUANICA

IKI – ŽALIAKALNIS

IKI – GIRSTUPIS

IKI – KURŠIAI

IKI – VILIJAMPOLĖ

IKI – AMALIAI

IKI – KALNIEČIAI

IKI – RAUDONDVARIO

IKI – TOPOLIS

IKI – BALTIJA

IKI – SAULĖTEKIS

IKI – PASIMATYMAS

IKI – VAIŠVYDAVA

IKI – TAUBUČIAI

ŠIAULIAI

IKI – DAINAI

IKI – BASANAVIČIAUS

IKI – BIRUTĖ

IKI – TURGUS

KITI MIESTAI

IKI – GARGŽDAI

IKI – DRUSKININKAI

IKI – TAURAGĖ

IKI – MAŽEIKIAI

IKI – RADVILIŠKIS

IKI – KAIŠIADORYS

IKI – PALANGA

IKI – UKMERGĖ

IKI – VISAGINAS

IKI – ALYTUS

IKI – ROKIŠKIS

IKI – ALYTUS 2

IKI – AUŠRA (Marijampolė)

IKI – UTENA

IKI – LENTVARIS

IKI – VIDZGIRIS (Alytus)

IKI – TRAKAI

IKI – SKUODAS

IKI – GEGUČIŲ (Kėdainiai)

IKI – MOLĖTAI

IKI – DEGUČIAI

IKI – VAIVADAI (Panevėžys)

IKI – ELEKTRĖNAI

IKI – VENTA (Mažeikiai)

IKI – ŠIRVENA (Biržai)

IKI – AUT.STOTIS (Telšiai)

 

Print Friendly

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 3.50 iš 5)
Loading...
Komentarai
  1. Ieva parašė:

    Vis randasi naujienų, o aš paskutiniu metu beveik neperku nei žurnalų, nei knygų, nei tv laidų nebežiūriu. Ir jau viskas kažkur prasilenkia, nepasiekia. Naujausi gaminiai. Šiek tiek gaila. Nors daug ką ir turiu. Poros senesnių metų žurnalus, tris, berods, knygas. Viskas, ką sukūrėte, tikrai patrauklu ir domina. Kartais tai suteikia energijos dienai, kartais savaitei. Net jei ir negaminu daug. Netgi visai mažai. Kūrybingumas ir darbštumas, manau, įtraukia, patraukia daugumą. Bet svarbiausia visgi prisitaikyti savoje aplinkoje. Dabar gal dažniausiai perku duoną (nors labiausiai trapučius). Geriu kakavą, bet ji prastai tirpsta. Padažų neprireikia. Tiesa, nešioju rankinę, bet ji netelpa į dviračio krepšį. Turiu prijuostę, bet ji labai ilga… Rankšluosčiai irgi dar nenaudoti, nes vis gailiu. Užrašinė irgi dar nenaudota. Nes rašau, daug, į paprastus storus sąsiuvinius (ukrainietiškus). Na, gal ir viskas.

Palikite komentarą



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.