Spausdinti

Gardžiausia lietuviška užtepėlė su traškiomis ir maistingomis sėklomis. Labai tinka su šviežiomis daržovėmis, keptomis jaunomis bulvytėmis ar tiesiog užtepta ant riekės juodos duonos.

Varškės pagardas su kanapių sėklomis

0
komentarai
0
Porcijos
6 asm.

Reikės:

50 g kanapių sėklų
50 g moliūgų sėklų
1 česnako skiltelės
180 g švelnios varškės
180 ml grietinės
druskos pagal skonį
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Sausoje keptuvėje pakepiname moliūgų ir kanapių sėklas, kol šios ims spragsėti. Prižiūrime, kad nesudegtų.

2

Į elektrinio trintuvo indą sudedame grietinę, varškę, česnako skiltelę, žiupsnį druskos, suberiame skrudintas šiek tiek pravėsusias sėklas ir viską gerai sutriname.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų

Rašyti komentarą