8241
Beatos virtuvė

Sterkas su agurkais

(0)
Reikės:
  • 2 starkio filė
  • 3 šviežių agurkėlių
  • aliejaus
  • druskos
  • pipirų

Vasara – šviežios žuvies metas, o sterko file patenkins kiekvieno skonį, kadangi ši yra minškta, sultinga ir neašakota. Jai paruošti nereikia jokių ypatingų produktų. Užteks kiekvieno virtuvėje randamų druskos, pipirų, o garnyrui – agurkų.

Gaminame:

  1. Sterko file atskiriame nuo kaulo ir supjaustome mažais gabaliukais. Ant viryklės įkaitiname keptuvę su šlakeliu aliejaus ir sudedame žuvį. Beriame druskos ir pipirų. Žuvį apkepame iš abiejų pusių.
  2. Svarbu žuvies neperkepti. Ji turi šiek tiek apskrusti, tačiau išlikti minkšta. Iškepusią žuvį sudedame ant popierinio ranšluosčio – šis sugers visus riebalus.
  3. Kai riebalai susigėrę, žuvį perkeliame į lėkštę, dedame smulkiai supjaustytus agurkus ir puošiame krapų žiedais.
Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...
Žymos: ,
Dalinkis:
Komentarai (0)

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-Virtuve-Banner-Misiniai-300x250-3B-NEW.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Koldunai-300x250px.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.