8241
Beatos virtuvė

Spintelės salotos

(0)
Reikės:
  • 1 nedidelio indelio tuno aliejuje,
  • ketvirčio kininio kopūsto,
  • 1 paprikos,
  • 1 didelio pomidoro arba 2 mažų,
  • 200-300 g vištienos,
  • 1 aitriosios paprikos,
  • 1 svogūno,
  • 3 šaukštų balto vyno acto,
  • 1 kupino šaukšto medaus,
  • 1 šaukšto grūdėtųjų garstyčių,
  • 100 g varškės sūrio,
  • druskos,
  • juodųjų pipirų,
  • kelių šakelių kalendros,
  • kelių krekerių,
  • 1 kupino šaukštelio pesto.

  1. Vištieną išverdame puode.
  2. Supjaustome papriką, pomidorus, kininį kopūstą, aitriąją papriką ir svogūną.
  3. Pasigaminame padažą: dubenėlyje sumaišome actą, medų, garstyčias.
  4. Supjaustome išvirusią vištieną.
  5. Į didelio dubens apačią dedame kopūstą, tada papriką, pomidorą, varškės sūrio, aitriąsias paprikas, svogūną ir vištieną ir tuną.
  6. Ant viršaus supilame padažą, pasūdome, papipiriname, uždedame smulkintos kalendros, pesto ir krekerių.
Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 2,67 iš 5)
Loading...

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.