kad temperatura buvo kaip tik labai ir labai zema.. nezinau kodel taip atsitiko, bet tikrai sviesto ir sokolado mase nebuvo tokia kaip Jusu laidoje. Pyragas pavyko:) tiesa sausas, bet burnoje lyg ir slapias:) kaip koks sausas trapus biscotis, vyrui patiko labai:) patiko ir man:)
Labas vakaras , Beata. Kaip tik siuo momentu kepu Jusu nuostabuji blondina ir man tesla isejo ganetinai tirsta gal but del to kad idejau per daug miltu? kas nutiktu jej ipilciau pieno? 🙂
Aciu uz nuostabu recepta 🙂 gyvenu Danijoje ir kam esu iskepus si pyraga visi galvoja kad esu ‘master of the cakes’ 😀 visi tiesiog dievina si pyraga, taigi aciu jums 🙂
Sveiki. Kodel Neina perziureti vaizdo iraso?
Labas vakaras, siandien planuoju gaminti Blondina ir susiduriu su ta pacia problema, nebera video tv3 play. Domina tik kepimo temperatura ir laikas manau, kad eiga ir taip daugmaz aiski aciu is anksto!
Siryt issikepiau si pyraga “Blondinas“ tik nezinau ar gavosi, nes palikau pravesti ir valgysim tik vakare, tik jau bepradedant lydyti sviesta su baltu sokoladu jis man kazkaip atsiskyre, ispradziu buvo vientisa mase, o kai sviestas issilyde sokoladas pasidare kaip varske, o sviestas atsiskyre sau:( nezinau ar tai reikalo nesugadins, matysiu vakare. P.S kaitinau ant labai ir labai silpnos ugnies ir naudojau brangu kokybiska sokolada, gal jis buvo netinkamas..