8241
Beatos virtuvė

Beatos virtuvė. Pyragas Blondinas

(12)
ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 4.50 iš 5)
Loading...
Reikės:
  • 200 g baltojo šokolado,
  • 120 g sviesto,
  • 170 g miltų,
  • 150 g pekanų (karijų) riešutų ar kitų mėgstamų riešutų,
  • 2 kiaušinių,
  • 150 g cukraus,
  • pusės šaukštelio kepimo miltelių.

Print Friendly

Komentarai
  1. Migle parašė:

    Siryt issikepiau si pyraga “Blondinas“ tik nezinau ar gavosi, nes palikau pravesti ir valgysim tik vakare, tik jau bepradedant lydyti sviesta su baltu sokoladu jis man kazkaip atsiskyre, ispradziu buvo vientisa mase, o kai sviestas issilyde sokoladas pasidare kaip varske, o sviestas atsiskyre sau:( nezinau ar tai reikalo nesugadins, matysiu vakare. P.S kaitinau ant labai ir labai silpnos ugnies ir naudojau brangu kokybiska sokolada, gal jis buvo netinkamas..

    • Beata Nicholson parašė:

      kalta turbūt per aukšta tempetarūra…. bet gal pavyks?

      • Migle parašė:

        Vis suku galva Beata, kodel man nesigavo sviesto ir sokolado vientisa mase?? gal delto,kad sviestas nebuvo kambario temperaturos, ar gal ilgai kaintinti nereikia? Vyras praso ir vel iskepti si pyraga, sake jam sitas skaniausias is visu mano keptu pyragu:) noriu padaryti viska kaip ir turi buti!:0

        • Erika parašė:

          Man buvo tas pats bet su metaline šluotele išmaišius viskas gražiai tapo vientisa maišiau jau nuėmusi nuo ugnies 🙂

          • Gita parašė:

            Iš patirties patariu visada naudoti šokoladą skirtą kepiniams (etiketėje rašo „baking“ arba „cooking“). Paprastas šokoladas, skirtas valgymui, visada linkęs išsisluoksniuoti į riebalus ir šokolado masę, net kai jis geros kokybės.

          • Beata Nicholson parašė:

            Jūs turbūt gyvenate UK, bet iš esmės tai nėra jokios skirtumo, šokoladas išsisluoksniuoja dėl temperatūros, o ne dėl kokybės…

  2. Migle parašė:

    kad temperatura buvo kaip tik labai ir labai zema.. nezinau kodel taip atsitiko, bet tikrai sviesto ir sokolado mase nebuvo tokia kaip Jusu laidoje. Pyragas pavyko:) tiesa sausas, bet burnoje lyg ir slapias:) kaip koks sausas trapus biscotis, vyrui patiko labai:) patiko ir man:)

  3. ugne parašė:

    Labas vakaras , Beata. Kaip tik siuo momentu kepu Jusu nuostabuji blondina ir man tesla isejo ganetinai tirsta gal but del to kad idejau per daug miltu? kas nutiktu jej ipilciau pieno? 🙂

  4. Irma parašė:

    Aciu uz nuostabu recepta 🙂 gyvenu Danijoje ir kam esu iskepus si pyraga visi galvoja kad esu ‘master of the cakes’ 😀 visi tiesiog dievina si pyraga, taigi aciu jums 🙂

  5. Laura parašė:

    Sveiki. Kodel Neina perziureti vaizdo iraso?

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/baneris-BV-rekomend-brita-skaidrus-300x250px-.jpg
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Auga.jpg
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.