Spausdinti
Porcijos
6 asm.

Reikės:

100-200 g kukurūzų traškučių
saujos jkonservuotos, pjaustytos Chalapos paprikos (jalapeno)
1 konservuotos keptos paprikos
100-150 g fermetinio sūrio
2 pomidorų
pusės šaukšto pomidorų pastos
1 raudonojo svogūno
2 žaliųjų citrinų
druskos
saujos kalendros
1 šaukštelio cukraus
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Kukurūzų traškučius ištiesiame skardoje. Juos pabarstome konservuotos Chalapos paprikos riekelėmis pipirais ir smulkintomis konservuotomis paprikomis. Aptarkuojame viską fermentiniu sūriu. Viską dedame į orkaitę, kol sūris išsilydys.

2

Pasigaminame salsą: pomidorus panardiname į karštą vandenį, nulupame odeles ir smulkiai supjaustome. Susmulkiname svogūnus ir sumaišome su pomidorais. Įdedame pomidorų pastos, įspaudžiame žaliųjų citrinų sulčių, pasūdome, įdedame pasmulkintos kalendros ir cukraus. Viską gerai išmaišome.

3

Traškučius patiekiame su salsa.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Komentarai

Rašyti komentarą