8241
Beatos virtuvė

Beatos virtuvė. Moliūgų lazanija

(1)
Reikės:
  • lazanijos lakštų,
  • 800 g skardinėse konservuotų pomidorų ar pomidorų tyrės (passata),
  • gabalo moliūgo (apie 250 g),
  • poros šaukštelių kaparėlių,
  • 1 poro,
  • saujos žaliųjų alyvuogių,
  • alyvuogių aliejaus kepimui,
  • 3-4 česnako skiltelių, k
  • elių šakelių šviežių čiobrelių,
  • šaukštelio džiovintų raudonėlių,
  • druskos,
  • juodųjų pipirų,
  • 2 šaukštų balzamiko acto.
  • Bešamelio padažui reikės:
  • 20 g sviesto,
  • 300-400 ml pieno,
  • 2 šaukštų miltų,
  • druskos,
  • pipirų,
  • 60 g kietojo sūrio.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 3,43 iš 5)
Loading...
Komentarai
  1. Giedre parašė:

    Cia ne i tema, bet kepiau siandien grikiu, morku ir tuno apkepa. Superinis skonis. Is jusu knygos maista pietums jau beveik savaitei susiplanavau.
    Aciu, kad esate ir rasote.

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-Virtuve-Banner-Misiniai-300x250-3B-NEW.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/BV_kosmetika.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.