8241
Beatos virtuvė

Kepti pastarnokai

(0)
Reikės:
  • 3 pastarnokų
  • alyvuogių aliejaus
  • šaukšto grūdėtų garstyčių
  • šaukšto medaus
  • pusės citrinos sulčių
  • kelių šakelių šviežių čiobrelių
  • druskos
  • juodųjų pipirų

1. Pastarnokus nulupame, nuplauname, perpjauname pusiau ir kiekvievą dalį paadaliname pusiau ir dar pusiau – į stambesnius šiaudelius.
2. Prieskonius sumaišome su alyvuogių aliejumi dubenėlyje, užpilame ant pastarnokų lazdelių ir išmaišome.
3. Kepame iki 180 °C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie pusvalandį.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/01/BV_kakava_banner.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Koldunai-300x250px.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.