8241
Beatos virtuvė

Karšti sumuštiniai

(1)
Reikės:
  • tamsios čiabatos kepalo
  • ryšulėlio žalumynų: petražolių, mėtų, bazilikų
  • 5-6 ančiuvių
  • 3 šaukštelių kaparėlių
  • 1 česnako skiltelės
  • 1 rutuliuko mocarelos
  • 100 g minkšto ožkos sūrio
  • 3 šaukštų alyvuogių aliejaus
  • pusės citrinos sulčių

  1. Riekelėmis supjaustome tamsų čiabatos kepalą. Duonos riekeles išdėliojame skardoje ir paskrudiname orkaitėje.
  2. Pasigaminame padažą: smulkintuvėje ar ranka susmulkiname petražoles, mėtas, baziliką, ančiuvius, kaparėlius, skiltelę česnako. Viską sumaišome. Įpilame aliejaus, įspaudžiame citrinos sultis ir vėl sumaišome.
  3. Ant kiekvienos duonos riekelės išdėliojame plėšytą mocarelą ir ožkos sūrį. Pašauname į karštą orkaitę 5 minutėms.
  4. Pakepusias duonos riekeles su sūriu apliejame padažu.
Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 2,33 iš 5)
Loading...
Komentarai
  1. Justina parašė:

    suuuuper. Šiandien išbandžiau, kažkas nerealaus :}}}}}}}}}}}

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.