Spausdinti

Karšti sumuštiniai su sūriais ir petražolių aliejumi

0
komentarai
1
Porcijos
6 asm.
Kepimo, virimo laikas
5 min.

Reikės:

tamsios čiabatos kepalo
ryšulėlio žalumynų: petražolių, mėtų, bazilikų
5-6 ančiuvių
3 šaukštelių kaparėlių
1 česnako skiltelės
1 rutuliuko mocarelos
100 g minkšto ožkos sūrio
3 šaukštų alyvuogių aliejaus
pusės citrinos sulčių
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Riekelėmis supjaustome tamsų čiabatos kepalą. Duonos riekeles išdėliojame skardoje ir paskrudiname orkaitėje.

2

Pasigaminame padažą: smulkintuvėje ar ranka susmulkiname petražoles, mėtas, baziliką, ančiuvius, kaparėlius, skiltelę česnako. Viską sumaišome. Įpilame aliejaus, įspaudžiame citrinos sultis ir vėl sumaišome.

3

Ant kiekvienos duonos riekelės išdėliojame plėšytą mocarelą ir ožkos sūrį. Pašauname į karštą orkaitę 5 minutėms.

Reklama
41011
4

Pakepusias duonos riekeles su sūriu apliejame padažu.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003
Komentarai

Rašyti komentarą