8241
Beatos virtuvė

Karštas šokoladas

(0)
Reikės:
  • 150 ml riebios grietinėlės
  • 100 ml pieno
  • 100 g juodojo šokolado drožlių
  • 1 cinamono lazdelės ar cinamono miltelių
  • 1 mažo džiovinto čili pipiro
  • cukraus (pasirinktinai)
  • kardamono ankšties

1. Į nedidelį puodą supilame pieną bei grietinėlę, jei norime beriame cukrų ir visus prieskonius. Pašildome iki užvirimo, išjungiame kaitrą ir leidžiame pastovėti apie 10 min. Kad prieskoniai atiduotų savo skonio syvus. Priekonius ištraukiame.
2. Vėl ant silnos kaitros užkaičiame puodą ir į pieną suberiame šokolado drožles ir maišome kol ištirps. Patiekiame!

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.