8241
Beatos virtuvė

Įdarytos bulvių puselės

(2)
Reikės:
  • 7 riekelių šalto rūkimo šoninės,
  • pundelio laiškinio svogūno,
  • 150 g šaltai rūkytos lašišos,
  • saujos krapų,
  • pusės pakelio varškės,
  • dosnaus šaukšto grietinės,
  • saujos špinatų,
  • druskos,
  • juodųjų pipirų,
  • 50 g fermentinio sūrio.

1. Bulves įvyniojame į foliją ir dedame kepti į orkaitę valandai ar daugiau. Po valandos patikriname, jei geros – išimame iš folijos ir šauname 5 minutėms į orkaitę, kad odelė sukietėtų.
2. Bulves perpjauname perpus, išimame jų minkštimą, bet paliekame sienelę su bulvėmis – jas užpildysime įdaru.
3. Bulvių minkštimą padaliname į dvi dalis – dviems įdarams.
4. Pirmajam: smulkiai supjaustome šoninę, laiškinį svogūną ir pakepiname keptuvėje. , užpildome įdaru ir dedame kepti. Iškepus – sudedame į indelį su puse bulvių, įdedame tarkuoto sūrio, pasūdome, papipiriname ir viską išmaišome.
5. Antrajam įdarui: supjaustome rūkytą lašišą, susmulkiname krapus ir sudedame į bulves. Įdedame pusę pakelio varškės, šaukštą grietinės ir išmaišome. Dedame saują špinatų ir vėl išmaišome. Padruskiname, papipiriname ir išmaišome.
6. Šiais įdarai įdarome bulvių puseles ir dedame kepti į 180 laipsnių orkaitę 30 minučių.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3,67 iš 5)
Loading...
Komentarai
  1. Rima parašė:

    Sveiki! Atrodo skaniai tik klausimas, kokia temperatura orkaiteje dedate? 🙂

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/01/BV_kakava_banner.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/BV_kosmetika.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.