8241
Beatos virtuvė

Beatos virtuvė. Havajietiška svajonė

(16)
Reikės:
  • 2 kiaušinių
  • 1 stiklinės cukraus
  • 2 stiklinių miltų
  • 100-150 g kapotų migdolų
  • 1 šaukštelio kepimo miltelių
  • didesnės skardinės kubeliais pjaustytų konservuotų ananasų ir sirupo joje
  • 50-70 g tirpinto juodo šokolado
  • sviesto (skardai tepti).
  • Glajui reikės: apie 80-100 g sviesto
  • 1/2 stiklinės cukraus pudros
  • 2 indelių (po 185 g) natūralaus skonio lydyto sūrio kremo.
  • Puošimui reikės: „Alvo“ migdolų drožlių
  • uogų – sezoninių arba džiovintų spanguolių, razinų.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 2,75 iš 5)
Loading...
Komentarai
  1. Jurgita parašė:

    Tobulas! Patiko ir man ir mano vyrukams 🙂 ir vel einu kepti 😉

  2. Violeta parašė:

    Esu labai didelė pyragų mėgėja, tiesiog maniakė, bet…. tikrai neskanu….Prastas pirktinis pyragas…. Labai prasta tešla, o padažas…saldu ir tiek…. Trys stiklinės cukraus viskam, tiesiog cukraus bomba, bet ne daugiau…..

    • dovile parašė:

      tai,kad cukraus stikline,ir puse stiklines cukraus pudros.Jeigu blogai recepta paziurejot,tai nesamone ir gavos

  3. Lina parašė:

    Labai, labai patiko ir man ir visiems ka vaisinau juo, butinai kepsiu ir vel. Aciu, Beata!

  4. Gerda parašė:

    Norejau pasiteirauti, koki tinkamiausia butu naudoti lydyta suri ruosiant glaju? kokios firmos? ir kokio ieskoti?

  5. Beata parašė:

    man laaaabai NEpatiko:(

  6. Viktorija parašė:

    Perskaiciau recepta, paziurejau visa gaminimo procesa, bet nepaskaiciau komentaru, tu , kurioms NEPAtIKO, „tikrai neskanu“ dar pagooglinau radau irgi komentara „2karta nekepciau“ pagalvojau, na, stai pradejau viska, jau ir laikas pasauti i orkaite kepti (o pyragas tikrai „ne biudzetinis“ …Kepe jis pas mane beveik valanda laiko, ir gavosi TOKS SKANUS!!!! Glajui naudojau 1 indeli „Panemunes pievu lydyto surelio“ ir cia tikrai nera „skonio reikalas“ labai skanus ir nestandartinio skonio pyragas 🙂
    Norejau padekoti Beatai uz sia nuostabia filmuota gaminimo eiga ir sveciui uz recepta!!! ir antra bei N kartu kepsiu !!! 🙂

  7. Alvyda parašė:

    Nuostabus ,dukra kepė jau kelis kartus ir patiko visiems,aš pagaminsiu jį šveicarams ,pažiūrėsim kaip jie įvertins 😉

  8. Moteris parašė:

    Teko ragauti būnant svečiuose,man patiko,lyg truputį primena mukataną,teisingai Renata sakė,kad visa esmė glajuje,taip,skanu.Reiks bandyti iškepti ir savo svečiams

  9. Iveta parašė:

    Gyvenu Anglijoje, ar negaletumete parasyti ka butu galima naudoti vietoj lydito surelio. Ar pavizdziui Filadelfijos suris be priedu?

  10. Milda parašė:

    kepiau pirma karta ir labai visiems patiko:)

  11. Edita parašė:

    Kepiau jau gal kokius 6 kartus ir manau, tai dar ne pabaiga. Kažkam per saldu, tai mažinkite cukrų. Aš šį pyragą esu savaip pasitobulinusi, be to, kepdama pasikoregavau cukrų pagal savo skonį, dedu jo 0,7 st. ir naudoju rudą cukrų, ne baltą, vadinasi, šis cukrus dar mažiau saldumo turi. Visi valgytojai būna sužavėti ir sako, kad labai gaivus, ne per saldus ir nepabodęs. Galima sakyti turiu savo mėgiamo pyrago receptą

  12. Vilija parašė:

    Skanavau ir as labai labai patiko.del paskutinio gabalelio jaunimas susipese.darysiu Kaledoms ir as

  13. Ausra parašė:

    Nuostabus pyragas, puikus glaistas:) labai dziaugiuosi atradusi si recepta, aciu Renatai ir aciu Beatai! 🙂

  14. Justina parašė:

    „nuostabus pyragas. mano vyras nemegsta ananasu, bet siame pyrage jam tiko ir patiko. Kepiaiu 3 kartus, kepsiu ir vel savo gimtadieniui 😉

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-Virtuve-Banner-Misiniai-300x250-3B-NEW.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/BV_banner_maggi.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.