8241
Beatos virtuvė

Daržovių karis

(0)
Reikės:
  • 1 poro
  • 2 morkų
  • 2 paprikų
  • 2 mažų cukinijų (iš viso apie 400 g)
  • 1 lapinio kopūsto (galite pakeisti žiediniu kopūstu ar brokoliu)
  • Padažui:
  • 1 šaukšto alyvuogių aliejaus
  • 2 skiltelių česnako
  • 1 aitriosios paprikos
  • 1 šaukšto kuminų
  • 1 šaukšto kario prieskonių
  • 1 šaukšto saldžiųjų paprikų miltelių
  • žiupsnio kalendrų
  • žiupsnio mėgstamų džiovintų žolelių (čiobrelių, mairūnų ar bazilikų)
  • 6 vidutinio dydžio pomidorų
  • 100 g žemės riešutų

1. Supjaustome porus, morkas, paprikas, cukinijas, lapinį kopūstą.
2. Pirmiausia į puodą su aliejumi dedame morkas, tuomet paprikas, cukinijas, porą, lapinį kopūstą
3. Į keptuvę su alyvuogių aliejumi dedame česnaką ir aitriąją papriką. Šiek tiek pakepiname. Tuomet dedame kuminą, karį, papriką, kalendros ir viską gerai išmaišome. Įdedame mėgstamų džiovintų žolelių ir išmaišome.
4. Pusę pomidorų supjaustome, pusę sutriname ir dedame prie prieskonių, leidžiame pasitroškinti.
5. Sumalame riešutus beveik iki riešutų miltų.
6. Maltus riešutus dedame į pomidorų padažą ir sumaišome.
7. Patiekiame daržovių troškinį su padažu.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 1,00 iš 5)
Loading...

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-Virtuve-Banner-Misiniai-300x250-3B-NEW.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/BV_kosmetika.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.