Spausdinti

Burokėlių salotos su sūriu

0
komentarai
0
Porcijos
4 asm.

Burokėlių salotoms:

1 stiklinės bolivinių balandų
4 didesnių ar 6 mažų burokėlių
saujos gražgarsčių
2-3 obuolių
dėžutės minkšto ožkos sūrio
moliūgo sėklų
citrinos sulčių
alyvuogių aliejaus
druskos

Užpilui reikės:

Citrinos sulčių
Alyvuogių aliejaus
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Išsiverdame bolivines balandas.

2

Neluptus burokėlius pašlakstome citrinos sultimis, alyvuogių aliejumi, pasūdome ir dedame kepti į orkaitę. Po 30 minučių užbarstome obuolių ir baigiame kepti.

3

Iškepusius nulupame burokėlių odelę ir supjaustome.

4

Pasidarome padažą iš citrinos sulčių ir alyvuogių aliejaus. Supilame į bolivines balandas.

5

Į bolivines balandas sudedame garžgarstes, sumaišome. Sudedame viską į lėkštę. Ant viršaus dedame burokėlius su obuoliais.

6

Ožkos sūrį apvoliojame moliūgų sėklose ir uždedame ant salotų.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų

Rašyti komentarą